Eerste nacht op de camping! Alles even uit testen en opbouwen voor de eerste keer. Gelukkig een terrasje met wat koude biertjes en radio NL aan!
Vandaag aangekomen in haulme, de start locatie. Als 1 van de eerste staan we op een top plek. Lekker kijken wat er binnen komt rijden.
Nou eerste rally dag, we zijn weer aangekomen. Alles werkt nog! En ook de rookmachine werkt! Weer paar minder wielrenners op de weg
Wat beter dan als kever met de kever knapen mee te rijden 😎
De eerste 1000km zit erop! Elke dag op de camping weer een feestje 🍾 veel herrie deze nacht iedereen dik op elkaar gepakt. Wat een schik om te zien hoeveel Volvo’s vanochtend hun koppeling hebben Czytaj więcej
Vanavond ging het helemaal los! Iedereen mocht alles aanzetten wat ze hadden. Wie gaat er morgen rijden?
Een na laatste dag alweer, de route van vandaag was erg saai, wel de camera ploeg van RTL7 de hele middag mee gehad in de kever! Dus we komen hoe dan ook op tv einde van het jaar!
Laatste dag, mooie binnenwegen toer door de wijngaarden en langs de chateaus van Frankrijk. Wijn ingeslagen en door naar de finish. Ook nog beetje geklierd onderweg.
Al met al geslaagde week en zeker Czytaj więcej