Camper RundreiseTravelerShow tripAdd to bucket listRemove from bucket listShareDay 6Tuesday, July 12, 2022 at 12:09 PM ☁️ 18 °C Altitude: 42 m ScotlandKirkpatrick-Fleming55.021082, -3.12319955°1’16” N 3°7’24” WWelcome to Scotland 🏴 July 12, 2022 in Scotland ⋅ ☁️ 18 °C TravelerIch het glaubs so mini Müeh mit em Linksverkehr 😉. Schöni Ferie wiiterhin und immer gueti Fahrt.7/12/22ReplyTravelerhaha also ich han mich nonid getraut z fahre ;-) Aber din Sohn het das super im Griff. 😊7/12/22ReplyTravelerGieng mier au so 😃, aber wenns eine im Griff hät, denn langets ja au 😉. De Döme hät ja au scho e Monschtertour dur England hinder sich, so chasch dich getroscht chauffiere lah und d'Landschaft gnüsse 😊7/12/22Reply2 likes Show trip