FindPenguins
    • Высота: 144 ΠΌ
    • ВайваньYuliao25Β°3’26” N  121Β°49’13” E

Sandiaoling Trail πŸƒπŸ»πŸƒπŸ»β€β™€οΈβ˜€οΈ

31 июля 2024 Π³., Вайвань β‹… β›… 32 Β°C

Het is schreeuwend heet, dus tijd voor een wandeling πŸ₯΄

We pakken de trein naar Sandiaoling en gaan een wandeling maken die volgens de berichten "grotendeels vlak" is. Dat is misschien waar, maar dat is dan wel gerekend vanaf de eindeloze trap die voorafgaat aan de trail. 🫠

Met frisse moed lopen we verder. Je kunt inmiddels bijna leunen tegen de hitte in de lucht. Maar het pad is groen en we komen bijna niemand tegen dus we tellen onze zegeningen. πŸ‘πŸ»

Het pad voert ons naar een waterval die we steeds dichterbij horen komen. We komen bij een soort platformpje en zien vanaf daar ineens de waterval voor onze neus. Hij is veel imposanter dan we van tevoren hadden gedacht. Toch nog loon naar werken! πŸ˜€

De trail gaat in principe door naar meerdere watervallen en kan zelfs tot aan Shifen belopen worden. Geen haar op ons hoofd die daar nu aan denkt. πŸ₯΅ We zijn blij dat we het leven hebben en lopen rustig terug. Af en toe komen we nu Taiwanezen tegemoet die ons stuk voor stuk opgewekt groeten met "Ni Hao" πŸ‘‹πŸ» of "Welcome to Taiwan!" πŸ‡ΉπŸ‡Ό. Verderop komen we zelfs een schoolklas tegen met kinderen die trots een paar woordjes Engels uitproberen. Ze kijken hun ogen uit naar die lange witte Hollanders, en wij doen dat op onze beurt eigenlijk ook. Na een hoop "Hello's" en "Bye Bye's" lopen we terug naar het station.

Terug in Jiufen genieten we van een welverdiend biertje 🍻 bij een prachtig uitzicht en natuurlijk weer van een tafel vol Taiwanees eten. 🍚 Wat een land!
    Π§ΠΈΡ‚Π°Ρ‚ΡŒ Π΄Π°Π»Π΅Π΅

ΠŸΠΎΡΠΌΠΎΡ‚Ρ€Π΅Ρ‚ΡŒ ΠΏΠ΅Ρ€Π΅Π²ΠΎΠ΄
    Ella Been

ΠŸΡƒΡ‚Π΅ΡˆΠ΅ΡΡ‚Π²Π΅Π½Π½ΠΈΠΊPrachtige zonsondergang

Tim van den Bogaard

ΠŸΡƒΡ‚Π΅ΡˆΠ΅ΡΡ‚Π²Π΅Π½Π½ΠΈΠΊJa hΓ¨? Dit was inderdaad heel mooi. Omdat de zon eerst achter de bergen verdween en pas later Γ©cht onder ging, duurde het ook best wel lang! Konden we er goed van genieten!

Irma Hulsbos

ΠŸΡƒΡ‚Π΅ΡˆΠ΅ΡΡ‚Π²Π΅Π½Π½ΠΈΠΊJe moet er wel even voor zweten, maar het is echt prachtig! Zo op de eerste rij voor de zonsondergang is het betere werk πŸ₯°

Tim van den Bogaard

ΠŸΡƒΡ‚Π΅ΡˆΠ΅ΡΡ‚Π²Π΅Π½Π½ΠΈΠΊHaha ja zeg dat wel!

Π•Ρ‰Π΅ 2 коммСнтария
    7 Π»Π°ΠΉΠΊΠΎΠ²