• De toegift van Huis ten Bosch 🎆

April 22 in Japan ⋅ 🌧 19 °C

Ons hotel ligt naast de ingang van Huis ten Bosch. We zien vanuit onze kamer dat het er mooi verlicht 💡 uit ziet. Dus we sluipen 's avonds nog even naar binnen. En we zien al gauw dat er weer kosten noch moeite gespaard zijn om het park aan te kleden. De straatlantaarns en de verlichte bruggen maken de wandeling extra mooi. We pakken ook nog een extra ritje mee in de Sky Carousel! 🎠📸

Richting sluitingstijd krijgen we nog een lichtshow voorgeschoteld. Tot nu toe regende het flink door maar vlak voor de show wordt het droog. Er is muziek en de fonteinen ⛲ dansen mee in alle kleuren van de regenboog. Vanaf de Dom gaan er allerlei zoeklichten door de lucht. Dat heb ik de Dom in Utrecht nog niet zien doen. 😉
    Met een paar flinke klappen vuurwerk komt de show ten einde. Het was een mooi schouwspel. 🎆

Als we naar de uitgang lopen komen we tot de conclusie dat we 's nachts nog wel een paar keer wakker zullen schrikken van de repetitieve muziek 🎶 die overal in het park te horen is. Die oorwurmen van de Efteling zijn er niks bij!

Bij de uitgang worden we door een hele rij personeel uitgezwaaid. 🙋🏻‍♀️🙋🏼‍♂️🙋🏻 Dit is geen uitzondering. Het gebeurt bij iedereen en het is ons ook al meer dan eens opgevallen als we simpelweg een restaurant of café'tje verlaten. Het is één van die dingen die Japan zo speciaal maakt. 🇯🇵👍🏼

Tijd om te gaan slapen. Wat een dag! 😄