17 januari 5 uur smorgens...
January 17 in the Netherlands ⋅ ☁️ 7 °C
Mooie tijd om met vakantie te gaan.
Heerlijk plek dit
January 17 in the Netherlands ⋅ ☁️ 7 °C
Aangekomen in Egypte
January 17 in Egypt ⋅ ☀️ 22 °C
Na een onrustige vlucht met veel huilende kinderen aan boord zijn we veilig geland op Hurghada. En Na een busrit van ongeveer 3 kwartier kwamen we bij het hotel aan.
Even bijkomen op de kamer enRead more
Genieten
January 18 in Egypt ⋅ ☀️ 16 °C
Vandaag rustig aan gedaan. We hebben in goed gezelschap (🐈) ontbeten en daarna kwam de man van de reisorganisatie vertellen wat er allemaal te doen is. We hadden van te voren bedacht om een weekjeRead more
Jeepsafari
January 19 in Egypt ⋅ ☀️ 20 °C
Vandaag hebben we een hele leuke dag gehad. We begonnen met een tocht dwars door de woestijn in een Jeep met een goede chauffeur. Na een hobbelige rit kwamen we bij de Bedoeïenen die in de bergen vanRead more
Rustdag
January 20 in Egypt ⋅ ☀️ 17 °C
Vandaag zijn we bij het hotel gebleven...lekker aan het strand. En savonds een nieuwe vriend gemaakt.🐈🐱
De Rodezee op naar de dolfijnen
January 21 in Egypt ⋅ ⛅ 18 °C
Vanmorgen lekker rustig aan gedaan en na het ontbijt zijn we met een speedbootje via de lagunes van El Gouna naar de Rodezee gevaren om daar te kijken of we dolfijnen konden spotten.
En die dolfijnenRead more
Luxor
January 22 in Egypt ⋅ ☁️ 16 °C
Vandaag was een lange dag, we werden om 3.30 uur opgehaald bij het hotel. Op weg naar Luxor, eerst 3 kwartier in een klein busje en daarna 3 uur in een grote luxe bus. Bij het eerste rustpunt stondenRead more
Morgen weer naar huis.
January 22 in Egypt ⋅ ☁️ 28 °C
Vandaag een rustig dagje, want morgen gaan we weer naar huis.
We hebben nog wel een lekkere wandeling door het dorp gemaakt.
En natuurlijk was er na het diner weer een leuke avondshow.
En weer terug naar huis
January 24 in Egypt ⋅ 🌬 23 °C