FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • RuudHeidyFrankrijk
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 12
    • понедельник, 30 июня 2025 г., 10:57
    • 🌩️ 21 °C
    • Высота: 1 600 м
    • ФранцияRoubion45°1’7” N  6°36’17” E

Névache, Col l' échelle

30 июня, Франция ⋅ 🌩️ 21 °C

Vandaag is het wat koeler en ook wordt er onweer verwacht. We moeten dus wat voorzichtiger zijn met bergwandelingen en andere buiten avonturen. We rijden eerst naar historisch Briançon om de brug van Asfeld te bewonderen. Daarna rijden we door naar Névache, gelegen in een mooie vallei en van waaruit mooie wandelingen ondernomen kunnen worden. Door de dreiging van regen en onweer durven we dit toch niet aan. We rijden dus verder naar de Col de l' echelle. Een hele mooie tocht. Eigenlijk willen we het groene meer bezichtigen wat zeer de moeite waard moet zijn, maar de laatste 1,5 km moet gelopen worden en de dreiging gaat inmiddels over in echte regen. Missie mislukt dus, maar toch weer een mooie dag.Читать далее

Посмотреть перевод
    Ilse en Ton

ПутешественникIn de bergen moet je altijd ontzag hebben voor het weer hoor. Goed aan gedaan 👍 erg mooi daar 🤩

30.06.2025ОтветитьПереводить
    Heidy

ПутешественникJa Ilse, dat zeg ik nou ook :-). Vandaag het weerbericht op de voet gevolgd!

30.06.2025ОтветитьПереводить
    Astrid Pieterse

ПутешественникNou, dit ziet er ook heel mooi uit hoor. Je moet altijd iets hebben om terug voor te gaan 😉

07.07.2025ОтветитьПереводить
    9 лайков