Barendrecht

Klaar voor vertrek.
Kos Oceanis Beach

Half 11 aangekomen in ons hotel en ontvangen met rozenblaadjes en een fles prosecco in de wijnkoeler ....... omdat het onze Honeymoon is!
Dag 2 .... heel erg lui!

Heerlijk geslapen, een prima ontbijt op het terras met zeezicht, een lui dagje op het strand en lunchen bij de beachbar! Wij mopperen niet!
Dag 3 ...... nog luier dan gisteren

We hebben genoten van een heerlijke dag langs het zwembad. Een hapje en een drankje ontbrak natuurlijk niet .....
Morgen nemen we de bus richting Kos stad, dus laten we maar eens iets actiefs doen!
Dag 4..... Kos stad

Vandaag iets minder lui. Met de bus naar Kos stad. Een heel leuk plaatsje met een jachthaven een kasteel en (touristen) winkeltjes, terrasjes en een markthal.
Dag 5 ..... weer lui vandaag

Gisteren genoten van een a la carte diner en de dag afgesloten met een selfie bij het zwembad. Vandaag weer lui op het strandbed aan het zwembad doorgebracht, uitrusten van gisteren.
Dag 7..... boottochtje Griekse eillanden

Na wederom een luie dag (dag 6), ondernamen we vandaag een boottochtje langs enkele Griekse eilanden. Lekker luieren aan dek, genieten van het uitzicht en van het gevoel om op het kraakheldere waterBaca lagi
Pserimos

Het eerste eiland dat we aandoen is Pserimos. Een vrijwel onbewoond eiland met een klein dorpje waar we genieten van een lekkere Mythos.
Kalimnos

Het tweede eiland is Kalimnos. We varen een fjord in en daar ligt het idyllische Vathi. In Vathi worden sponzen verkocht die door duikers worden opgedoken. Hier genieten we van een eenvoudige maarBaca lagi
Nisida Platy

Na Kalimnos varen we naar het piepkleine eilandje Nisida Platy alwaar we een lekkere duik hebben genomen. Onderweg spotten we ook nog dolfijnen. En ja, na de vakantie wordt het weer op water en brood!
Dag 9..... lui, lui, lui

Gisteren en vandaag geluierd. Enkele wolken, onweer in de verte een paar spetters, maar verder behoorlijk veel zon.
Dag 10..... met de auto het eiland rond

Vandaag huren we een auto, een Fiat 500 cabrio, en rijden het eiland rond. De eerste stop is bij Asklepios. Op deze plek zijn de resten te vinden van een hospitaal uit 330 voor Christus.
Zia

De volgende stop is Zia, een bergdorpje dat bekend staat om het mooie uitzicht vooral bij zonsondergang. Er worden dan busladingen met touristen aangevoerd over smalle bergweggetjes. Wij waren er omBaca lagi
Aguia

Aguia ligt vlakbij Zia op de route naar Pili. Aguia is bekend om de plaatselijke kerk en het kunstcafé, opgericht door een Antwerpse madam.
Kardamena

Kardamena is een typisch touristen stadje met een boulevard, terassen en shopjes met de welbekende touristen meuk. Kardamena ligt aan de zuidkust van het eiland. Niet echt bijzonder.
Kamari

We volgen de kustlijn verder naar het westen en eindigen in Kamari en uiteindelijk in Kefalos. Kamari is een oude badplaats, maar ook enigzins vergane glorie. Kefalos is de oudste hoofdstad van Kos.Baca lagi
Dag 12..... terugreis

Dag 11 was weer luieren en vandaag om 9:00 uur vertrek uit hotel. Om 15:30 geland op Schiphol en toen nog heel lang moeten wachten op de koffers.