Valgas piiril.

Leedu kämping

Kuna väljas on neetult külm ilm, siis ostsime 8 euro eest soojapuhuri ja seadsime ennast Leedus kämpingusse kus on hinnas ka elekter. Seega on nüüd soe tuba ja toit la valmib kohe. Senta tuli kaRead more
Pilt ka juurde

Väikesed Karpaadid.

Päris rasked tõusud ja mõõnad.
Õhtusöök peale rasket päeva.

Tokajs veini ostmas

Sihukest kohta pole mina varem näinud

Vidin, no on ikka koha nimi.

Jõudsime üle Rumeenia piiri Bulgaariasse ja ööbime kohas mille nimi on Vidin. Nagu Lasnamäe, aga renoveerimata.
1500m merest kõrgemal

Kõrgel oli jahe, aga nüüd läks äkki soojaks. Harjumatult soojaks.
Sekeldused piiril.

Auto leidis Bulgaaria - Kreeka piiripunktis jämeda poldi ja esiratas jooksis vilinal õhust tühjaks. Hetkel leidsime töökoja kus saime ligilähedase rehvi asemele ja sõita on jäänud veel loetudRead more
Hipsteri elustiili nautimas

Pesta ennast saab meres, pesu samuti. Kuivatab päike. Meri on veel hästi soe, ilm samuti.
Tänane peatuspaik.

Vesi on ujumiseks hea. Senta käis esimest korda merd lähedalt vaatamas. Talle pakkus see huvi.
Olympiada

Siin elas Aristoteles umbes 300 ekr.
Siesta

Selles linnakeses peetakse siestat. Kauplused jms on suletud 14.00-17.00. Nagu pildilt näha, isegi tänavakohvik on maha jäetud, aga joogid on riiulis. Ausad inimesed, ma ütleks.
Raske päev oli!

See vaade merele on lihtsalt vapustav

Paralia rand.

Koht, kus Rumeenias toodetud jäätis maksis 3.70 topsiku täis.
Seda sumpsipikendust rullnokad ostaksid

Mõni päev tagasi sai alla keevitatud uus sumpsi ots, et vähendada heitgaaside tungimist kuuti. Sai parem. Muidu aga on kuut pargitud sellise linna sadamasse nagu Nea Moudania.
Kasside piiramisrõngas.

Kassid on meid sisse piiranud. Parematel hetkedel on auto juures kuni 10 sadama kassi.
Istun esmakordselt puu oksal

Igatahes
Homme hambaarstile.

Eile otsustas üks varem parandatud esihammas koostöö minuga lõpetada ja ära murduda, et jätkata iseseisvat elu ilma minuta. Seega tuleb talle otsida asendaja. Proovisin seda teha täna, agaRead more
Larissa

Sellisest peatänavast unistab Tallinn.
Farsala-väidetavalt Achilleuse sünnikoht

Üks koduloom jäi ka pildile
Tööpäev kell 12.00

Kõik kohad on päeval suletud. Hambaarstiga kontakteerumine on välistatud. Kõik uksed on suletud, telefonidele ei vasta keegi. Mul on ainult üks küsimus, kus kohast tuleb raha kui tööd eiRead more
Lund siin siiski sajab.

Olen ringkäigul mööda linna ja kõik poed on kinni. Ka Lidl on suletud kuigi uksel on kiri, et avatud 9-22. Ostsin siis bensukast ühe õlle ja avastasin, et ka siin on sahad ja puisturid lund ootamas.
TravelerKuidas Senta ja Deesi seni sisse elanud on? On nad endale juba meelepärased istekohad leidnud?
TravelerNo saavad hakkama, aga kössitavad.
TravelerEks olukord on uus, aga ma loodan, et harjumine ei võta liiga kaua aega