Morske orgle
3. marraskuuta 2024, Kroatia ⋅ ☀️ 15 °C
Še na sprehod po star delu Zadra do morskih orgel, macchiata in rogljičkov. Vse lepo na toplem jutranjem sončku.
3. marraskuuta 2024, Kroatia ⋅ ☀️ 15 °C
MatkaajaAhoj. jaz sem pozna, ker sem se odločila, da med prazniki in vikendom po, ne uporabljam razen telefona za sms in kakšen pogovor, radio in občasno TV nobene elektronske naprave. in tako sem vse gledala in brala šele danes. Najprej , upam, da je bil servis uspešen, in da niso delali - zaračunali kaj na veliko, ker sem jaz s svojim tehničnim strokovnim očesom našla napako in sicer je bila ena tista žička ovita v rdeče, za eno debelino Bačijevega brga preveč v levo. tako da če tega serviser ni opazil, ga je treba zamenjat, ker mene se pač ne da kar tako zamenjat. in potem bom še enkrat rekla, da sem vama tega jesenskega morskega potepanja res fauš, a sem vama ga res privoščila, ker mi je zgledalo tako mirno in to meni manjka, oziroma, četudi kje najdem ne znam izkoristit, ker je tako kamor koli grem, če slučajno že grem kam, sem tam jaz in ni miru. a bo enkrat bo, upam, da tudi jaz.
Matkaajaevo spet sem pritisnila enter, namesto preslednice, saj sem končala, sem hotela samo povedat, da sem tolk imela za povedat, da sta danes verjamem že oba delavna in planirata kakšno novo krajšo potepanje. bodita dobro, objem in papa
MatkaajaSva čisto v akciji, skoraj pozabila že na dopust 🙈. Še vidimo kmalu! 😘😘