• Andrea Niederer Okemmuo

• Trip start
    February 18, 2018

Miami

February 17, 2018 in the United States ⋅ ☀️ 27 °C

Gester am Flughafe acho&noch eeewiger Personekontoll-Abfertigung endli dSelma&Rachel troffe...mitem Martin als Uber-Driver isches denn direkt is B'n'B gange. Selma sei Dank, dass si sich scho chli mitem amerikanische Lifestyle uskennt.
    De hütig Tag mitem ÖV (Metrorail&versch.Büs) und vil zFuess underwägs gsi... So hemmer en Teil vom Miami Beach, de Ocean Drive und em Art Deco District erkundet. Sehr vil Selbstverliebtheit underwegs...immer was fürs Aug &zum Grinse debi!:-)

• Naples

February 18, 2018 in the United States ⋅ ☀️ 28 °C

Dur die richtig tüüri Wohngegend flaniert und sehr sehr fein gässe. Jedoch isch au do, wie so hüüfig i de USA alles so wiitläufig (au wenns sich's um e Chlistadt handlet mit ca.20'000 Iwohner), dass mir nur en chline Teil ohni Auto hend chöne bewältige. Jede wil wohl s'grössere&s'schönere, bzw.s'perfektere Huus mit Garte chöne vorzeige!;-) Für mich sehr interessant zum luege, doch sicher nie was zum selber so z'läbe...Read more

• Corkscrew swamp sanctuary, Naples

February 19, 2018 in the United States ⋅ ⛅ 27 °C

Hüt hemmer dFlorida-Natur erkundet im Corkscrew swamp sanctuary (Naturschutzgebiet). Fast 4km langi Rundtour ufemne Boardwalk isch mögli gsi. A de verschiedenste Orte het de Boardwalk müesse repariert werde, wil en umkippte Baum (Sturm Irma) de Walk zerstört het. D'Natur isch sehr idrücklich gsi...wil me immer wider lang an Ort verwiilt&es Tier im Wasser, i de Bäum oder i de Luft suecht, bin ich fasch gnau so müed worde, wie vom Aluege vo dere chicimici-Gegend gester...;-)Read more

• Einkaufen in Übergrösse

February 19, 2018 in the United States ⋅ ⛅ 26 °C

Oh mein Gott, no nie i somene riisige Lade gsi! Für alli wo no nie i de USA gsi sind: Wenn dir ersch bim Brot wider ifallt,dass no söttisch WC-Papier ha &scho vo de Wattestäbli her chunsch...denn benützisch bi dim nögste WC-Gang lieber Ziitig...;-) Wenn nur Lebensmittel bruchsch, denn überlegsch sicher scho bim anefahre, bi welem Iigang söllsch parkiere! Mich verwunderets nüme,wiso mä zum Teil chan Scooter uslehne zum dur de Lade z'fahre...mir sind ganz konform z'Fuess underwägs gsi...und noch 3h (au mit Kleidershopping) wider usecho!;-)Read more

• Fakahatchee Strand Preserve State Park

February 20, 2018 in the United States ⋅ ⛅ 21 °C

Lange Weg mit em Auto über Holperpiste (usem Auto sichted mir en Alligator) zu üsem agstrebte Ort, um zFuess wiiterzgoh. Döt stellt sich denn jedoch use, dass bim Igang nöd a Rollstuehl-Fahrer denkt worde isch... Bim churze Marsch vo de Claudia&mir treffed mir denn en Alligator ufem Wäg a!:-) de lot üse Bsuech zimli cool...het wohrsch.scho gässe. Haha.Read more

• Big Cypress Bend Boardwalk

February 20, 2018 in the United States ⋅ ☀️ 27 °C

Churz vorem Idunkle no dNatur vomene Boardwalk us betrachtet. Vil Vögel gseh (das het vorallem mis Schwösterher&ihren Liebste gfreut:-). De schönsti hets nöd ufs Foti gschafft, wil de vil z'wiit obe für mini Handy-Kamera sini Löcher in Baum ghämmeret het (en riisige Specht mit rotem Kamm). Dur de ganz Wald het er glärmet. Ufem Rückweg zum Auto isch üs denn no en Alligator über de Weg glaufe...&gad ab is Wasser.Read more

• Manatee watch

February 21, 2018 in the United States ⋅ ⛅ 21 °C

Ufemne chline Boot isch es uf dSuechi noch Seechüeh gange. Üsen Guide&Kapitän het vil verzellt. Zum Glück hab ich immer wider dClaudia &de Brian gha für Übersetzige!:-0. E Muetter mit ihrem Chalb hemmer denn noch längerer Usschau gsichtet. Do sWasser vom Mangrovelaub (&wohrsch.au anderem) nöd klar isch, isch das nöd so eifach. nur gad es paar Zentimeter under de Wasseroberfläschi isch sichtbar. Drum hend mir alli ufs nögste Lufthole gwartet vomene Manati.Read more

• Zoo, Napels

February 21, 2018 in the United States ⋅ ⛅ 29 °C

Chline übersichtliche Zoo mit vil Engagement i de Herkunftsländer vo einige Tier. Zueglueget bim Training& de Füetterig vo de Alligatore und zwei Schwarzbäre.
    Noch Manatee-Watch& Zoo hemmer üs langsam wider de materielle Welt zuegwandt & sind im risige Ichaufszentrum go shoppe.;-)Read more

Trip end
    February 21, 2018