• Dobruska vas

11–12 set 2024, Slovenia ⋅ ☁️ 19 °C

Tot 20 uur doorgereden omdat prachtig weer is en voor morgen veel regen onderweg is. Eerste 25 km door natuurgebied gereden door paadjes zonder asfalt en maar anderhalve meter breed. Normale mensen blijven hier weg.....je komt dus ook echt niemand tegen. Bijna anderhalf uur over dit stukje gedaan maar wel prachtig, is beschermd natuurgebied en t thuis van wolven, beren, lynx, slangen en hagedissen. Daarna over B-wegen naar de grens met Slovenië, bij ons waren dit hooguit F-wegen.........ppffff wat een gaten in de weg. En als er geen gaten zijn ligt er wel rommel, dagje van goed opletten dus maar toch nog meer dan 300 km gedaan en toen gestopt omdat t donker werd. Tank nog vol gegooid want tanken kun je hier niet overal, vandaag 125 km gereden voordat ik eerste pomp tegen kwam en die is 10 jaar geleden voor t laatst open geweest. Plaatselijke boer heeft van de nood een deugd gemaakt en als je auto in de fik vliegt duw je m aan de kant en laat m daar lekker wegrotten. Staan overal auto's die niet meer gebruikt worden. Nog ff stukje film van de wandeling omdat die zo mooi wasLeggi altro