Start
17. maj, Holland ⋅ ☁️ 9 °C
Weer beloofd niet veel goeds maar aangezien voorspellingen morgen niet veel beter zijn heeft t geen zin te wachten. Regenpak aan en t beste er maar van hopen, houd vast aan orginele route overLæs mere
Lunch
17. maj, Belgien ⋅ ☁️ 12 °C
Net voor de Franse grens ff pauze, tank vol gegooid, regenpak uit en koffie. Meteen ff kijken hoe Max t doet tijdens de 24 uur.
Hele ochtend miezerige weer, gelukkig geen stevige buien maar mooi isLæs mere
Chablis
17. maj, Frankrig ⋅ 🌧 15 °C
Buiten paar spetters hele middag droog gereden tot het om 18.30 uur pikdonker werd en in de verte bliksem te zien was. Vlug hotel in gedoken en net voor t los barste zat ik aan een biertje. Dikke 600Læs mere
Vroege start
18. maj, Frankrig ⋅ ☁️ 8 °C
Vanaf 8 uur regen voorspeld dus vroeg opgestaan en om 6 uur rijden. Hoop de bui voor te zijn.
Nog steeds droog
18. maj, Frankrig ⋅ ☁️ 12 °C
Plan lijkt te werken, om 6 uur gaan rijden en op een paar spetters na droog gehouden. Hopen dat t vanmiddag net zo goed gaat.
Bergerac
18. maj, Frankrig ⋅ ☁️ 12 °C
Zon heeft inmiddels overhand, vanaf 15 uur regenpak opgeborgen..... Morgen rustdag, twee dagen van ruim 600 km is ff genoeg. Eens kijken wat de stad te bieden heeft en einde dag laatste 50 km naarLæs mere
Lauzun
19. maj, Frankrig ⋅ ☁️ 22 °C
Voormiddag rustig aan Bergerac ontdekt en op terrasje mensen zitten kijken, inmiddels volop zon en dat gaat nog veel meer worden komende dagen. Namiddag rondrit door de omgeving, niet te ver en vooralLæs mere
Foix
20. maj, Frankrig ⋅ ☁️ 15 °C
Vandaag heerlijk weer en inmiddels in de Pyreneeën aangekomen. Lange dag waar we vooral veel gereden hebben, inmiddels met 4 aangekomen in Foix. Hotel is niet geweldig maar voor 1 nacht zal t welLæs mere
Tortosa
21. maj, Frankrig ⋅ ☀️ 21 °C
Bestemming bereikt, super hotel midden in Tortosa. Hotel regelen kun je wel aan Koen overlaten. Vanochtend gestart met mooi weer en 350 km door de Pyreneeën gereden, werkelijk schitterende wegen.Læs mere
Inchecken rally
22. maj, Spanien ⋅ ☀️ 23 °C
Vanochtend ingecheckt, papieren opgehaald en startnummer gemonteerd. Namiddag kort ritje naar een uitkijktoren over en bijna onbegaanbaar paadje, lastig te doen maar uitzicht was de moeite waard.Læs mere
Rider 1000
23. maj, Spanien ⋅ 🌙 16 °C
Vanmorgen om 6.40 uur gestart om 1000 km af te leggen rondom Tortosa. 21.45 uur was ik binnen, das ruim 3 uur voor op t schema. Zonder twijfel de mooiste Rider die ik gereden heb, mooie omgeving enLæs mere
Jaca
24. maj, Spanien ⋅ ☀️ 29 °C
Lekker ontbijt met zn vieren genomen en daarna ieder zn eigen weg. Ik ben naar Jaca gegaan, ongeveer 300 km verder en tegen de Franse grens. Eerste 50 km waren mooi maar daarna 150 km door eenLæs mere
Agen
25. maj, Frankrig ⋅ 🌙 25 °C
Deze morgen vol goede moed begonnen aan een rondrit door de Pyreneeën, boven in de bergen was t goed te doen maar zodra ik lager kwam was t bloedheet. Toen ik de tweede keer voor een afgesloten pasLæs mere
Sauvigny-le-Bois
26. maj, Frankrig ⋅ ☀️ 28 °C
Om 6.00 uur gaan rijden om de warmte voor te zijn, heerlijk temperatuurtje van 15 graden maar om 10 uur al weer tegen de 30. Vooral veel gereden en weinig stoppen zodat de rijwind nog wat verkoelingLæs mere
Home
27. maj, Holland ⋅ 🌙 20 °C
6.00 uur vertrokken en eigenlijk in een keer naar huis gereden om de hitte voor te zijn. En nu home sweet home.

RejsendeVeel plezier en goede veilige km.