Sikke en by! 🥰 Og sikke et vejr vi har 🌞. Vi kommer heldigvis tidligt om formiddagen og finder nemt en p-plads midt i byen. Byen er forberedt på mange turister og vi ser mange guider med deres hold. Det benytter vi os af og følger strømmen. Det plejer jo at være her de bedste oplevelser er.
Vi starter med at gå gennem parken og ud til kanten, af den her store og ret høje klippe, som byen ligger på. Den udsigt er helt fantastisk! Bag os vrimler det med mennesker, men derude er der bare smukt og stilhed. Byen er meget smuk og ren. Der er flere kirker, men den her skilte sig ud ved at være flot udenfor også. Vi blev inviteret ind og se den forholdsvise lille kirke. Sikke et alter! Der er så mange detaljer. Meget smukt!
Broen er byens helt store vartegn og det er der en grund til. Den er så enormt høj og flot. Der er en gangsti ned til bunden, så man kan kigge op. Den sprang vi let over og blev enige om at køre lidt uden for byen og se broen derfra i stedet. Stien er meget stejl og lang og stejl... Fik jeg nævnt at den er stejl? 🥴
Resten af byen er også fantastisk smuk. Gågaden er overdækket og det gør det til en sval fornøjelse at gå gennem.Læs mere