• Camping Willsom

Jun 9–12, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 20 °C

Turen mod Sevilla går gennem mange rigtig store oliven plantager. Guiden, vi var med til Caminito del Rey, fortalte os, at regionen Andalusien producerer 15% af de oliven der bliver brugt på verdensplan. Det er alligevel en ret stor andel. Men når man ser mængden af plantager, så giver det meget god mening. Der er oliven så langt øjet rækker. 🙂
    Guiden fortalte også at de Nerier som er plantet langs vejene, ikke kun er smukke, men også tåler tørke. Det vigtigste er dog at dyrene ikke søger dem, da de er lidt giftige. Det er jo smart.
    Den sidste vigtige detalje som han fortalte, er at Spaniens nationalsport er: Siesta. 😂
    Vi kørte også forbi mange store solsikkemarker. Det er godt nok flot. 🌻☺️.
    Lidt synd at vores bil er så beskidt, at billederne bliver lidt uklare. Men med 13 m/s og en lille byge i går nat, så sætter det sine spor på alt. Hold nu op hvor det støver. Og på stranden blev vi totalt sandblæst, så vi måtte gå tilbage igen. Selvfølgelig først efter at Søren var blevet væltet rundt i de store bølger 😂.
    Campingpladsen her er hyggelig, med gode store pladser, uden sten. Men tilgengæld med meget tør og støvet rød jord. 😁
    Vi googlede en restaurant tæt på og fandt en i et industriområde, men pyt vi ville bare lige ha lidt nem mad. Hold nu op, hvor var det fint. Tjeneren talte ikke ret godt engelsk og menukortet var på spansk, så vi lod ham vælge til os. Kød til Søren og fisk til mig. Wow, hvor var det lækkert. 🥰 Og restauranten er da bare fantastisk.