• Camping du Domaine

Jul 12–15, 2024 in France ⋅ ☀️ 27 °C

Vi kom til den her gigantiske 5* campingplads i går. Den er på 46 hektar 😳. Der er godt nok langt rundt. Vi skulle selv vælge mellem et udvalg af ledige pladser. Det passer os fint at skulle vælge selv, fordi med vores erfaring har vi efterhånden fået nogle store krav til en plads 😂😂😂. Skygge morgen og aften, plant og ikke ret langt til wc. Men hold nu op hvor var der langt at gå. Vi fandt den perfekte plads, så tilbage til receptionen. Den er lige blevet booket af et andet par. 🙁. Afsted igen... Det tog os en time at finde en plads. Nå pyt... Vi har ferie og kolde øl i køleskabet. 🍻
    Vejret er skønt, men som de sidste par dage er luftfugtigheden om aftenen og natten, så høj at alt føltes vådt. Sengetøjet klistre fast på kroppen og puden føltes våd. Det er jeg ikke den store fan af.
    Godt at det bliver tørt og varmt om morgenen igen. Så kan det hele blive tørret igen.
    Der går et lille tog inde på pladsen, som fragter folk til og fra stranden. Men vi valgte at gå der ned her til morgen. Stranden er helt fantastisk, med små hvide sten og vandet er krystalklart.