FindPenguins
    • 海抜: 6 m
    • イタリアLido di Spina44°37’34” N  12°15’25” E

Hygge på pladsen

2024年7月22日, イタリア ⋅ ☀️ 28 °C

Her til aften har vi spist en sen lille tapas i teltet, mens solen er på vej ned og cikaderne synger godnatsang. Se videoen og husk at have lyd på. Dagen er brugt på at hygge med Frederikke, Josefine, Søren og Cecilia. Der er blevet plasket med vand i poolen og spist is m.m.
    I går besøgte vi Tone og Søren og deres dejlige unger, på deres campingplads ca 35 km herfra. Vi blev inviteret til middagsmad, en tur i poolen og senere på marked og aftensmad. Markedet var med håndlavede ting, en dejlig afveksling fra de sædvanlige turist boder. Dejligt at se et par af Andebøllerne 🥰. Tak for en helt igennem dejlig dag.
    Ellers er dagene gået med at hygge i poolen eller stranden. Den første aften så vi et Disney show på campingpladsens scene. Meget professionelt, dygtige sangere. 🥰
    P.S hvis der er lidt forvirring angående navnet Søren ... Ja så hedder Sørens svigersøn Søren og den tredie Søren er fra Andebølle. Ja.... De hedder bare Søren alle sammen 😵‍💫
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください
    Birthe Hornbæk

旅行者Det var “Sørens” 😉😉

2024/07/26返信する翻訳する
    Søren Jensen

旅行者Selv tak for en super hyggelig dag sammen, det var skønt at se jer igen. 😉 i må have en skøn tur videre, vi ses til september 🥳🇩🇰🇩🇰😊

2024/07/26返信する翻訳する
    7いいね