Køretur langs kysten 2.del

Flere billeder....
Dejlig dag på pladsen

Vi tog en dejlig stille dag på stranden og med hygge sammen med familien Pasfall. Tak for lækker mad 🥰
Saint-Antoine de Galamus

Vi kører ud mellem Pyrenæerne på vej mod Gorge de Galamus. Turen er smuk. Vi ser bjergtoppene og under dem ligger der vinmarker og små hyggelige landsbyer. Ved Gorges de Galamus ligger et klosterLäs mer
Saint-Antoine de Galamus 2.del

Flere billeder...
Gorges de Galamus 1.del

Vi elsker jo at køre på de små snoede veje i bjergene. Og her må vi da indrømme at vi fik hvad vi ønskede os. Jeg har prøvet at filme indefra bilen og ud af vinduet. Det var så fed enLäs mer
Gorges de Galamus 2.del

Efter Gorges de Galamus kører en omvej retur til campingpladsen. Dejlig tur gennem bjerge, kløfter, landsbyer og bare skønne udsigter.
20 timers regn

Efter et døgn med regnvejr i 20 timer i streg, er det tid at lufte ud og tørre telt. Vejret er heldigvis med os. Let vind og delvist overskyet. Godt klokken blev ølleve+ så vi kan nyde at siddeLäs mer
Camping Montpellier Plage

Vi tager afsked med Lotte , Cathrine og Carsten. Det har været så hyggeligt at være sammen med dem. Tak til jer og tillykke med dagen Carsten. 🇩🇰 Nu går turen mod Montpellier. Køreturen erLäs mer
Point de vue du Millau et Viaduc

Så smuk en udsigt ud over byen Millau og broen Viaduc du Millau. Lige et kvarters pause efter en skøn køretur gennem bjergene. Her er der også gribbe i luften.
Château de Peyrelade 2.del

Flere billeder....
Château de Peyrelade 3.del

Lidt flere...
Abîme de Bramabiau 1.del

Vi kører videre mod en grotte med vandfald og gangbroer. Grottens stisystem er ca 800 meter langt. Vandet der løber gennem grotten er 6 til 8 grader varmt. Temperaturen i grotten er ca 10 grader,Läs mer
Abîme de Bramabiau 2.del

Nogle steder løber vandet 15-20 meter under broerne. Når vi kigger op i loftet, kan man se kæmpe klippeblokke som har kilet sig fast i kløften og nu danner tag. Andre steder har der været skredLäs mer
Abîme de Bramabiau 3.del

Det drypper alle steder og stier og trapper er våde. Det giver et koldt gys at træde i en iskold vandpyt. Vi har jo sandaler på....
Når der ses det også i loftet og giver fine "drypsten". Der erLäs mer
Abîme de Bramabiau 4.del

Der er dannet store "sale" og underjordiske vandhuller. Vandhullerne ligger mange meter over floden. Visse steder er gangene smalle, stejle og man skal passe på hovedet. Andre steder er stierne bredeLäs mer
Mandagout 2.del

Mandagout giver os de smukkeste landskaber og de vildeste zigzag veje. 😳
Vejen er næsten bred nok til 2 biler, men ikke alle steder. Vi starter i ca 1300 meters højde og de veje de snoer sig. DetLäs mer
Mandagout 1.del

Vi kører gennem de smukkeste bjerge på vejen hjem. Wow.
Hygge på pladsen

Efter at ha kørt ca 300 km i går. Trænger vi til at slappe af i dag. Hvis man zoomer rigtig meget ind, kan man måske se at der står en flamingo i vores "baghave". ☺️ Søren slipper ikke forLäs mer
Ornithological Park of Pont de Gau Parc

Så fik vi set nogle flamingoer. Sikke flotte fugle... Det er en kæmpe park, men vi tog dem korte rute. Vi så sort Ibis, hejre, storke, nogle vadefugle og selvfølgelig flamingoer. Plus en stor ugleLäs mer
Camping du Domaine

Vi kom til den her gigantiske 5* campingplads i går. Den er på 46 hektar 😳. Der er godt nok langt rundt. Vi skulle selv vælge mellem et udvalg af ledige pladser. Det passer os fint at skulleLäs mer
Midtrejsekrise.

Ja det er et nyt ord jeg har opfundet 😁.
Det beskriver meget godt vores tilstand lige nu.
Vi skulle være nogle skarn hvis ikke vi var glade og nød vores rejse. Det gør vi selvfølgelig også ogLäs mer
Bastillen

I går var det Frankrigs nationaldag og det fejres med fyrværkeri og fest. Nu er vi jo et sted med mange turister, så hvordan det bliver fejret for den alm. franskmand ved vi ikke. Men her blev derLäs mer
Bastillen 2.del

Vi deltog ikke i festen, men gik dog med strømmen af mennesker og endte midt i festlighederne. Butikker havde åbent og en fransk sanger, åbenbart ret kendt, sang på en restaurant og mange stod ogLäs mer
Camping Le Val Fleuri

Turen er gået gennem de lidt mere eksklusive områder af Sydfrankrig. Hele strækningen vi har kørt oser af mange penge, store biler og både, kæmpe villaer og eksklusive hoteller. Først SaintLäs mer