Så kører vi.

På høje tid at finde noget bedre vejr.
Speedometer står på: 150787.
Camping an der Weser.

Vi ankom kl 17:15. Satte teltet op og skulle lige ha en tår øl.... Teltet er testet for regn, lyn og torden. Hold nu op en skylle vi fik! Vejrapp'en sagde 0.1 mm regn 😳😳😳. Den er hermed Czytaj więcej
Hamlen

Morgenen blev brugt på at tørre teltet og gulvtæppet. Note til os selv: læg aldrig presseningen længere ud end teltet!! 🥳🥳. Dagen har budt på det dejligste solskin og en god travetur i Czytaj więcej
Afsted fra Hameln

Dejligste campingplads med de flotteste bade og toilet faciliteter. 10 min gang til Hameln by. Perfekt.
Campingplads Sonneneck

Godt det ikke tager ret lang tid at sætte telt op, så vi kan få en tiltrængt øl. 🍻 20 meter fra Rhinen. Den kan lige skimtes mellem vognene og over gæssene. 😊
Vi ska da se 20. etape af tour de France

Det er da det vi skal! 🥳🥳 Afsted med os. Vi starter med den smukkeste tur langs Rhinen. Der ligger et slot for hver 100 meter og jo mere ufremkommeligt jo bedre 😳. Men smukt det er det. Den Czytaj więcej
Camping Les Amis de la Nature

Så fik vi da sol og varme. Dejligt 🌞. Vi har fundet en campingplads der ligger 2.7km fra Munster. Det er en kæmpe plads, som næsten var tom for er par dage siden. Nu er der ikke mange pladser Czytaj więcej
Så kom vi i mål på le Markstein

Vi besøger målområdet inden det går løs i morgen. Hvad vi ikke har mødt af cyklister og campister på vejen herop, det er helt vildt. Nyd panoramobilledet fra Petit Ballon.
Munster. Is og storke.

Nu har vi været på ferie i flere dage nu og ikke fået en eneste is! 😳 Så afsted til Munster og spise is inden vi skal handle aftensmad. Munster er en fortravlet men hyggelig by. Uanede mængder Czytaj więcej
20. Etape af tour de France

Kl 9:49 stod vi ved mindesten for de soldater der faldt i første verdenskrig. Først havde vi været oppe og vende ved foden af Petit Ballon, men det blev ikke lukket flere biler op på bjerget. Czytaj więcej
Vi fandt lige en fest....

Personalet på campingpladsen gjorde os opmærksom på at der var gang i en byfest bare 5 min gang fra campingpladsen. 🥳Det er da lige noget for os... Afsted afsted.
Vi købte noget mad og en øl Czytaj więcej
Mulhouse

Pakkede sammen og kørte fra campingpladsen ved 10-tiden. Dejlig plads. 😊
Vi har det godt. Jeg ligger ikke i fosterstilling og Søren er bare lidt tørstig efter vand 😳. Juhuuu....
Vi kørte til Czytaj więcej
Overnatning på Hotel i Ferrette

De lover regn i stride strømme i morgen tidlig, så vi har valgt at overnatte på hotel i nat. Vi kørte den skønneste tur ud ad små veje fra Mulhouse til Ferrette. Byen har nok de sejleste gader Czytaj więcej
Vi kører til Lugano = godt vejr

Ja vejret lover ikke så godt. Så må vi jo flytte os, men for at finde bedre vejr, er Lugano det tætteste. Planen var ellers at vi skulle til Interlaken i Schweiz. Det passede med at turen gik Czytaj więcej
Det værste tordenvejr i 37 år

Vi blev vækket ved 3 - 3:30 i nat, ved det vildeste tordenvejr, lyn og brag. Vi stod op ved 8-tiden og besigtede skaderne. Når vi nu befinder os mellem de her bjerge så hænger tordenvejret lidt Czytaj więcej
Nyder Campeggio de Rescia

Det er det dejligste vejr. 🌞🌞🌞 25 grader og en mild vind. Pladsen ligger så godt, med udsigt over mod den tæt bebyggede bred. Og bjergene... Hvor er de flotte i solskin. Vi måtte lige ha Czytaj więcej
Hotel Belvedere - udsigtspunkt.

Flotteste udsigt over Lugano by. 🥰
Bemærk bjergene der gemmer sig i skyerne, den højeste er Matterhorn. Cappuccino på toppen! 🥰
Argegno - ved Como søen.

Wow... Hvor er her smukt. Hyggelig italiensk kystby ved søen ved Como. Alle de små snoede gader og trapper. Det er så hyggeligt at gå en tur.
Grotte Rescia

Campingpladsen ligger lige ved siden af en grotte/drypstenshuler. Dem må vi da se! Fantastisk, men 5 min så var vi igennem. 😳 7 euro pr næse. Okay det tog måske 10 min fordi pilene viste at vi Czytaj więcej
Afrejse fra Grotte di Rescia

Ja så har vi også prøvet at overnatte samme sted i 4 nætter. Vi har nydt roen i ikke at skulle pakke ud og ned. Det kan helt sikkert noget for ferien. Campingpladsen har budt på mange hygge Czytaj więcej
Rastplatz Ghiffa est

Må lige lægge et par billeder op af turen herop til og fra Giffa. Jeg elsker bjerge og det konstante foranderlige billede jeg for uanset hvad vej jeg vender blikket. 🥰
Frokost på San Bernadino

Og her er der også bjerge. Smukt med smukt på. 😊
San Bernadino passet

Det her er da sjovere end at køre gennem tunnelen. Vi er langt over trægrænsen, men vegetationen er så smuk og farverig. Køerne ligger og gumler med klokker om halsen. Skyerne hænger fast i Czytaj więcej
Liechtenstein

Ja ja.... Et lille smut i Liechtenstein. 🤣🤣
Overnatter på Gasthaus Krone, Koblach

Vi er på vej til familie ferie i Schweiz. Lørdag til lørdag har familien lejet en stor hytte, hvor vi kan samles fra Tyskland, Schweiz og Danmark. Det bliver hyggeligt 🥰.
Men inden da overnatter Czytaj więcej
Podróżnikrigtig god ferie. ❤️❤️❤️