• Tarrawatta Cotton Farm

Jan 29–Mar 29, 2024 in Australia ⋅ 🌧 27 °C

He sobreviscut dos mesos en una granja del mig del outback australià!

Una experiència inoblidable que m'ha tret per complet de la 'confort zone'.

Viure al mig del no-res, sota un sol infernal, en mig d'un perillós safari i treballant de sol a sol. Sens dubte, no sona agradable. Tot i això, repetiria la experiència. Perquè?

En poques paraules, en dos mesos he descobert un món nou, del que après moltíssimes coses que abans o després em serviran d'alguna cosa.
    També he fet noves amistats en un context únic, on amb poc es fa molt. I, junt amb el Diego (company de GC amb el que he vingut a la granja) hem creat un ambient immillorable per treballar sempre entre rialles.
    Sens dubte, m'ha ajudat molt el fet de saber que el meu temps aquí tenia una data de caducitat, i que m'he pres l'experiència com una oportunitat d'aprendre i no com una penitència.
    Treballar aquí m'ha ensenyat que necessito molt poc per ser feliç, i que el més important és la companyia. Finalment, he assolit el meu objectiu, tenir suficients calers per començar el que crec que serà el viatge més gran de la meva vida.

En molts moments no ha sigut fàcil, però ha valgut la pena.

Escric això mentre torno a la Gold Coast, i la sensació d'alliberament que sento és indescriptible.

Next stop: Fiji!