• Sapa - Topas Ecolodge⛰️

Aug 21–25, 2024 in Vietnam ⋅ ☁️ 22 °C

Med natbus fra Hanoi, gik vores rejse videre ind i Nord Vietnams smukke højland. Vi landede tidligt i byen Sapa, og fik tiden til at gå med kaffe indtil vi blev kørt til Topas Ecolodge, hvilket er et sted og område Kristine og jeg længe har set frem til at opleve! Og stedet levede i den grad op til vores forventninger😊
    Stedet er skabt i samarbejde med lokalbefolkningen, og er grundlagt og ejet af Jørgen Sølvsten Nielsen. Topas Ecolodge var visuelt meget skandinavisk, og havde også præg fra dansk madkultur i de forskellige restauranter. Jeg blev i hvert fald glad, da jeg stødte på “danish rye bread” i morgen buffet.
    Vi har her været i flere dage, og kunne godt have brugt nogle flere, da omgivelserne var skønne.
    Vi har været omgivet af de smukkeste bjerge og rismarker, og lært lidt om områdets spændende kultur og forskellige befolkningsgrupper.
    Nu afslutter vi så småt den nordlige del af Vietnam, og smutter videre sydpå mod Ninh Binh, og glæder os til at se mere af landet😊