Templer og Bangkok

De sidste par dage har vi besøgt National museum i Bangkok og lært lidt om Thailands historie. The Grand palace hvor kongen bor, når han ikke opholder sig i udlandet😅
Og chinatown med alle deRead more
WFFT - wildlife friends foundation

I dag har vi besøgt WFFT, en NGO der forsøger at redde vilde dyr fra bl.a. turistindustrien.
Vi hørte nogle vilde historier om hvordan elefanterne især bliver nedbrudt psykisk og fysisk når deRead more
Ayutthaya

Bøllehatterne har været på tempel tur både til lands og til vands 😂😎
Kanchanaburi

Vi var med et gammelt tog til Kanchanaburi fra Bangkok, måske lige så gammelt som jernbanen.. Togturen var larmende og beskidt fordi man kører med vinduerne åbne 😅
Kl. 6 om morgenen tog viRead more
Julestemning i Bangkok

Efter en hel dag på farten, men en idé om at vores fly lettede kl. 16:10, som vi på vej til lufthavnen fandt ud af var kl. 15:10 i stedet for.. Vi fik chaufføren til at køre lidt til, for så atRead more
Sumatra

Nogle af de andres billeder fra vores jungletur😍
Jungletur II

Inden vi nåede vores Camp, så vi også hvid hovedet og håndet makaka aber. I campen blev der hygget med te og kiks, bål, kortspil og dejlig aftensmad😍
2. Dags vandretur så vi ikke nogleRead more
Gunung Leuser national park

Med et forsinket fly fra Bali landede vi lidt sent 22 tiden på Sumatra og her er ikke rigtig nogle gode veje, så det tog os 3,5-4 timer at køre 96 km til Bukit Lawang..
Ovenpå en lang nat vågnedeRead more
Bali 🌦️🌊🪷🎄🏖️

Farvel til Bali, Bali belly (aka ondt i maven), massiv regn, ildshow, templer, kunst og plastik juletræer 🎄, højt musik og plastik på strandene. Det har været en blandet oplevelse men nu er viRead more
Snorkeltur Gili🐢

Vi nyder lidt afslapning ovenpå vandreturen, og har mødt nogle danskere som vi tog på snorkel tur for at se havskildpadder 🐢 😍
Vandet er desværre meget forurenet med plastik og gennem åreneRead more
Senaru vandfald

Med ømme ben tog vi lige en vandretur ud til et par vandfald i nærheden af Rinjani inden vi blev kørt videre til havnen og Gili Tralala som de lokale kalder Gili Trawangan fordi der er så megetRead more
Rinjani 🌄 - Lombok

Der er regnsæson i Indonesien nu😅 hvilket vi godt vidste, men de første par dage kom der rigtig meget, så vi var lidt spændte på hvordan det ville blive når vi skulle bestige vulkanen RinjaniRead more
Kuala Lumpur

Der er regnsæson i Malaysia lige nu, hvilket betyder vi har haft en del regn, dog i korte perioder bl.a. på byvandring i den gamle bydel (billederne 1-10) vi fandt heldigvis ly ved en social clubRead more
Ankomst - Kuala Lumpur

Udsigten fra vores lejlighed (som jeg selvfølgelig har booket😉) minus som man ikke kan se, men høre. Er muskeen lige nede foran, som kalder til bønner😂
Osaka - sidste stop i Japan🫶🏼🇯🇵

Osaka er fyldt med farver, lys, spil, menneskemylder, blinkende reklamer og alverdens bevægende skilte til restauranterne 😂 vi var en tur oppe i det gule tårn og jeg fik bøllebank da vi dystedeRead more
Ø-hop Setoda🌊🏝️🚲

Setoda er en lemon ø🍋 der ligger mellem Hiroshima og Fukuyama (by med atomkraftværk der gik i stykker i 2011 pga. jordskælv 🫣)
Vi troede egentlig vi havde booket hotel i Onomichi som liggerRead more
Hiroshima

Historiens vingesus er virkelig at føle i Hiroshima, som har gjort rigtig meget ud af at minde os om hvad Atomvåben gør i krigstider. I midten står en gammel bygning tilbage, som en af de få derRead more
Kyoto 🍣

Kyoto bød på de 1.000 porte og vi så utallige små templer på vejen op til bjergtoppen☺️ Samurai og Ninja museum, hvor vi lærte at Mitsubishi er to samurai klaner der er gået sammen om atRead more
Nara 🦌

Da vi ankom til Nara var vi sultne, det var lidt sent på aftenen. Vi fandt et lille hyggeligt sted med en bedstemor der serverede pandekager/æggekage, vi nåede at blive meget sultne før vi fikRead more
Nagano, Nozawa og 🐒

Første aften i Nagano fik vi den lækres Ramen og gik en tur op til templet - sent om aftenen er det de lokale der kommer forbi og beder en bøn mens de går aftentur med hunden. Noget af en kontrastRead more
Mt. Fuji

Lørdag tog vi til Fuji by for at se om der ikke var mulighed for at bestige mt. Fuji. Japanerne går meget op i sikkerhed, så man skal have hjelm på osv. og officielt kan det kun bestiges toRead more
Lidt mere Tokyo og Kamakura

“I would overcome death and go on Living” hed Yayoi Kusama’s kunstudstilling med mange sjove værker og farver..
Tokyo bød også på templer og indkøbscentre med alverdens ting og mad, fxRead more
Tokyo

Gode og sjove madoplevelser inkl. et besøg på robot café hvor robotterne blev styret af personer med forskellige sygdomme som gør dem bundet til at være hjemme, spændende bybilleder og parker,Read more
Fiji Untold

Sidste aften på Fiji for mig, bød på en spændende gammel myte/historie om en pige, der ikke danser efter landsbyens normer for hvor hun lå træde, derfor bliver hun bortvist. Hun skal gennemRead more
Landet og hjemme 🇩🇰

I København fik vi en fin velkomst i lufthavnen - og efter utallige timer spenderet i flere fly, er vi nu hjemme i dk igen🌥️ ✈️🇩🇰