• Rinjani 🌄 - Lombok

Dec 2–5, 2024 in Indonesia ⋅ ☁️ 13 °C

Der er regnsæson i Indonesien nu😅 hvilket vi godt vidste, men de første par dage kom der rigtig meget, så vi var lidt spændte på hvordan det ville blive når vi skulle bestige vulkanen Rinjani 🙈 heldigvis har vi været heldige 🍀
    Vi nåede op til campsite den første dag i solskin dog med lidt skyer på vejen op og deroppe. Vi gik knap 1.500 højdemeter/9,7 km på 5 timer og 20 min. Inkl. pauser og frokost. Der var en rigtig flot udsigt ned til kratersøen både fra vores telte og “skideteltet” et hul portørerne havde gravet i jorden og sat et lille telt rundt om (billede 7). Vores portører sørgede for at lave alle måltider (dobbelt morgenmad både før og efter summit). Vi stod op igen kl. 2 på anden dag for at nå de sidste 1.100 højdemeter op til summit inden solopgang. Vejen derop var meget sandet, så det var lidt hårdt derop, men vi blev belønnet med den flotteste udsigt - vi kunne se Gilliøerne og Bali. På vej ned fik vi lidt regn og blev lidt våde og kolde indtil frokost, men det klarede op igen, til vi var helt nede Kl. 14. Derefter blev vi kørt tilbage til vores hotel/hytte, hvor et velfortjent bad og en god seng ventede os😍