FindPenguins

19 апреля, Швеция ⋅ ☀️ 5 °C

Äntligen på väg söderut. Första stopp Södra berget i Sundsvall

Södra Berget

19 апреля, Швеция ⋅ ☀️ 5 °C

Gratis ställplatser på Södra berget i Sundsvall. Återkommer hit därför att det är så vackert med fina vandringsleder.

Högbo bruk

20–22 апр., Швеция ⋅ ☀️ 12 °C

Ännu en plats vi gärna återkommer till. Så vacker omgivning i bruksområdet där grönskan börjar frodas.
    300 kr ink el. Dusch och bastu

Köping golfklubb

22 апреля, Швеция ⋅ ☁️ 13 °C

Årets första golfrunda. Verkar lovande inför eommaren. Fint väder men lite småkyligt i vindarna.
    250kr ink el

Bodil & Magnus

23 апреля, Швеция ⋅ ☀️ 13 °C

Det årliga stoppet hos Bodil och Magnus. Supervackert som vanligt och ett fantastiskt mottagande med hockey och sushi. Så trevligt!!

Ängdala camping

24–25 апр., Швеция ⋅ ☀️ 17 °C

Återbesök på denna lilla mysiga camping. Sol på eftermiddagen, men vaknade upp till blåsten

Ystad, 129 västerleden

25 апреля, Швеция ⋅ 🌬 8 °C

Perfekt ställplats vid havet i Ystad. Endast toalett, men bra ställe för en övernattning innan färjan mellan Trelleborg och Rostock. 100 riksdaler..

Tierpark hotel Gustrow

26 апреля, Германия ⋅ ☁️ 11 °C

Efter en färja är man ganska restrött, så vi körde bara några mil till Gustow där vi varit förut. Ställplats vid ett hotell i DDR stil. 275 kr ink el.

Schloss Sigrön camping

27–29 апр., Германия ⋅ ☁️ 10 °C

Vi åkte camping 11 mil till en camping utanför Bad Wilsnack. En camping bredvid ett vackert slott. Campingen är väldigt ny med faciliteter i toppklass. Här står vi två nätter. Sverigepriser på denna camping men otroligt vacker plats. 650kr/nattЧитать далее

Lette

29 апреля, Германия ⋅ ☀️ 17 °C

Parkerad på wischan vid en blommodlare. Helt ok plats för en övernattning. Frigående ankor och bohemisk livstil. Lugnt och skönt
    12 Euro

Wintrich, Moseldalen

30 апр.–4 мая, Германия ⋅ ☀️ 16 °C

Lummig ställplats nere mot vattnet. Vingårdar runt om hela ställplatser. Alltid så vackert i Moseldalen den här tiden på året. Och tur med vädret har vi också
    15 euro ink ström. Servicetjänster kostar extra.Читать далее

Herrgotts wanderveg

3 мая, Германия ⋅ ☁️ 16 °C

Så vacker vandring längs bergskammen som löper med utsikt över Mosel. Branta vinodlingar och växlande terräng, men mycket uppför från början, och tillbaka ned sen. 11km. Rekommenderas..

Golfclub Avrainville

4–5 мая, Франция ⋅ ☁️ 16 °C

En golfbana som är med i France Passion. Liten golfklubb med 11 hål. En gräsplätt på en parkering. Vatten och toalett nyhet runt. Bra för en natt.

Merceuil Cissey (21190) FP

5–6 мая, Франция ⋅ ☁️ 16 °C

Vingård med 6 gratis ställplatser på baksidan. Ligger i utkanten av en liten pittoresk by. Här stannar vi en natt innan vi åker vidare söderut.
    Enligt några tyskar var vinet de tillverkade surt..

Julienas (69840)

6–8 мая, Франция ⋅ 🌧 14 °C

En krokig och smal väg tog oss upp till ett otroligt böljande vinlandskap. Vacker utsikt från en av vinproducenterna. Området kallas också för "lilla Toscana".
    Här blir vi nog några dagar.
    France Passion. Gratis plats, 5 euro för ström och toalett/dusch.

( France 69460 ) Domaine des Maisons Neu

8–10 мая, Франция ⋅ ☀️ 18 °C

Åkte lite tidigare än vanligt då det är Liberty day här i Frankrike, så alla är lediga idag. Klokt val visade sig då trafiken var betydligt lugnare än vanligt. Ett snabbt stopp på en mataffär, och sen smala serpentinvägar till nästa vinproducent. Ett fantastiskt läge högt upp med utsikt över vinodlingar.Читать далее

( France 43140 ) Camping La Fressange

10–11 мая, Франция ⋅ ☁️ 16 °C

Efter en väldigt blåsig natt där vi flyttade vår bil till en mindre blåsig plats vid tre tiden på natten, åkte vi vidare söderut. Vi började med att undvika motorvägar men insåg att det skulle ta hela dagen att åka småvägar genom hundra byar och smala vägar, så vi tog de sista 10 milen till vår camping via storvägen. Vi tog in på camping för att tvätta några maskiner tvätt. Tyvärr var maskinen sönder. Ägaren blev så ledsen över att vi var på väg till annan tvättmöjlighet att han tog vår tvätt och åkte hem till sig och tvättade dem. Det är service det!!
    21 euro utan ström.

Saint Pierre de Nogaret

11–12 мая, Франция ⋅ ☁️ 14 °C

Denna korta resa som bara skulle ta oss till en FP utanför ett glasstillverkare blev en liten resa från helvetet. Först råkade vi slå in fel plats på Google maps vilket resulterade i att vi hamnade hos en biodlare som bodde längst upp i bergen. Vägen upp till dem var en asfalterad cykelväg som verkligen gick RAKT UPP efter berget. Efter typ 25 m började bilen tugga och spinna på den våta asfalten!! Inte så kul, men det gick bra till slut efter en del panikkänslor. Väl där var platsen inte då bra så vi bestämde oss för att åka till mjölkbonden. Den vägen visade sig skulle gå genom stadskärnan i staden som låg i dalen. Trångt, brant och smalt. Slutade med att vi hamnade i en fyrvägskorsning där två vägar var enkelriktade, den tredje gick genom ett valv där vår Renault Clio knappt hade tagit sig igenom. Kvar var en 45 graders sväng in på en gata med röda väghindersstolpar. Trångt något så jävulskt. Jag hade typ 2cm tillgodo på förarsidan..😱 Efter denna strapats landade vi hos glassproducenten. Getmjölksglass och kakor till tröst avslutade dagen..Читать далее

Camping Les Erables, Millau

12–14 мая, Франция ⋅ ⛅ 16 °C

Ca 5 mils körning till Millau. Ligger på en lugn och fin camping bredvid floden Tarn som rinner genom staden Millau. Staden har en fantastiskt vacker stadskärna med små gränder och butiker. Prickade av marknaden också mitt i staden.
    19 euro ink ström.
    Väldigt prisvärt!!

Pouzolles, hos Tim & Mack

14–15 мая, Франция ⋅ ☁️ 17 °C

På vår väg ned mot Medelhavet svängde vi förbi Marias barndomskompisar Marianne och Rolf. De bor i en liten pittoresk by med fina gamla hus som omringas av vinodlingar. Så fint

Beziers, camping Cote du soleil

15–16 мая, Франция ⋅ 🌬 17 °C

Tyvärr började den gula motorlampan lysa igen precis som den gjorde i höstas. Blir att besöka verkstad i Carcassonne. Innan dess ett besök i Bezier och se lite medelhav.
    23 Euro ink el

Camping De la Cite, Carcassonne

16–19 мая, Франция ⋅ 🌬 13 °C

Fin camping 2km utanför Carcassonne. Det är som att resa tillbaka i tiden när man besöker Carcassonne och dess ringmurar, tinnar och torn. Känner verkligen historiens vingslag överallt. Båttur, katedraler och tre rätters luncher. Kan inte bli bättre.
    28 Euro per natt ink allt. Vi fick en jättestor pitch.

Lanzac, Ferme de Grezelade

19 мая, Франция ⋅ ☁️ 20 °C

Fantastiskt fint ställplatsområde, lummigt och grönt område bredvid en gåsleversproducent.
    Lugnt och skönt i utkanten på byn Lanzac.
    FP.

Reuilly Camping car park

20 мая, Франция ⋅ ☁️ 19 °C

31 mil norröver till en fin ställplats i ett litet samhälle.
    Lugnt och fint.
    11 Euro med el, dusch och toaletter

Cappy

21 мая, Франция ⋅ ☁️ 21 °C

37 mil bla runt Paris tar ut sin rätt.
    Hittade en FP vie en liten gårdsbutik med det mesta man behöver inte grönsaks och dryckesväg.
    France Passion..

Загрузить еще