Op naar Innsbruck

Vandaag regent het hard dus zijn de plannen gewijzigd. We gaan shoppen in Innsbruck. Voor het eerst weer een een lange broek aan want het is niet heel erg warm.
Voordat we naar Innsbruck reden zijn weRead more
Afrits broek

Vandaag is het zo'n dag dat je zou willen dat je hem had. Want moet je vandaag met korte of lange broek op pad?. De temperatuur ligt wat lager er zijn wolken die tegen de berg hangen maar ook stukkenRead more
Stubaier Gletscher

Aan het eind van het stabaital ligt de Gletscher. De weg er naar toe is bloedmooi. De grote gondel eindigt op 2900 meter. We hebben een informatie bijeenkomst gevolgd. Dit is de grootste gletsjer vanRead more
Ontstaan van het wilde water

Op de terugrit in de gondel vanaf de gletsjer konden we mooi zien hoe het water zich een weg baant naar beneden. Beneden een stukje waterweg gelopen naar een mooi uitzicht punt waar iedereen lekkerRead more
Wilde waterweg

Vandaag wilde waterweg etappe gelopen. Wederom fantastisch. Je komt zoveel schoonheid onderweg tegen, maar ook bijvoorbeeld een forellen kwekerij.
Even relaxen

Ter afsluiting van de dag en omdat we vonden dat we genoeg gewandeld hebben, een relax moment bij het meertje in het dal tussen de bergen.
Klaar voor vertrek

We zijn bijna zo ver voor de terugreis.
De auto is weer gepakt en de hotelrekening betaald. We nemen afscheid van het prachtige Stabaital waar het vanmorgen regende en nu bewolkt is. We hebben hetRead more
Oostenrijk verlaten via bekend terrein

We zijn Oostenrijk uitgereden langs de Zugspitze. Helaas was het bewolkt en konden we hem niet goed zien. Inmiddels rijden we op de A7 richting Stuttgart en hebben we onze eerste lange baustelleRead more
Diner in België

We zijn in België voor ons diner bij Friterie Chantal