• Απλά αδέσποτα
    Στο δρόμο για το λεωφορείο παγετώνα

The morning in the hostel

18 Mac 2024, Argentina ⋅ ☁️ 5 °C

Σήμερα το πρωί είχα προσχεδιασμένο ένα χαλαρό ξύπνημα. Πήγα για πρωινό, το οποίο αποτελείται μόνο από καφέ τσάι πορτοκαλάδα και ψωμί με μαρμελάδες. ΛΟΛ. Για να μην γκρινιάζω μόνο, το χοστελ κάνει 21ευρω το βράδυ, και το πρωινό συμπεριλαμβάνεται στη τιμή. Στην αίθουσα είδα τον Στέφαν, έναν Γερμανό που είχαμε φάει ένα μεσημεριανό μαζί τυχαία στο ίδιο τραπέζι, όταν ήμουν στο πάρκο της παταγονίας, πίσω στην Χιλή. Δεν με είδε και δεν του μίλησα γιατί μιλούσε με άλλους. Αυτός μου θυμίζει σε όλα του εκτός από την εμφάνιση τον Robin Williams, τον ηθοποιό. Είναι λίγο περίεργος τύπος, αλλά έχει πλάκα. Μετέπειτα ζήτησα τον λόγο από την κοπέλα στην υποδοχή, που με πήγαν άλλου. Ο χτεσινος υπάλληλος μου είχε πει, "ααα ίσως αλλάξανε την κράτηση σας δεν γνωρίζω". Η σημερινή είπε, "δεν σας τσεκαρα εγώ, αλλά κοιτάξτε σας βάλαμε σε ένα δωμάτιο που έτσι κι αλλιώς έχει 3 άτομα μέσα. Το άλλο δωμάτιο που είχατε είναι επάνω , πρέπει να ανεβοκατεβαίνετε τις σκάλες για να πάτε τουαλέτα, δεν είναι και τόσο καλό" και κάτι τέτοιες μπαρούφες. Επειδή αυτή δεν ήταν και πολύ επαγγελματίας στον χειρισμό της, της είπα ότι απλά ήθελα να μάθω τον λόγο και δεν επρόκειτο να αλλάξω δωμάτιο πλέον έτσι και αλλιώς, την ευχαρίστησα κ έφυγα. Θα τα φάνε στο review. Κάποια στιγμή πήγα τουαλέτα κ έσπασε τελείως το κάθισμα, έπεσε στο πάτωμα, κι εκεί όπου έπεσε, εκεί και το άφησα. Στισ 12 φεύγω για τον παγετώνα.Baca lagi