Glei kommts Ziagle

Noch gibds ned vil zu brichda, außr s‘ Zügle kommd bünkdlich. Des wär a kloi Sensazion. Danuff müssa mir gloi einen lupfen.
S‘Zügle isch da

Ankunfd 1:17h. Basschd! Bünkdlich zu schbäd
Boarding Time

Mit so am kloina Flieger send mir au no ned gfloga 🫣
Hotel San Jorge

Endlich im Hodl agkomma,'s isch wahnsinnich warm dahana. Muy caliente… 🥵
Zur Südspitze La Palmas

Morgens um 08:45 Uhr Bgrüßung durch den ASI Wanderführr ond mir fahra an die Südschbidze der Insl, wo der Leichddurm schdehd der umgeba isch vo Salina ond Bananenblandaga. Mir bsichdiga die SalinaRead more
Fahrt in den Lorbeerwald Los Tilos

Ufschdieg durch des größde Bioschbhärengebied der Insl – dschungelähnlich anmudend durch subdrobische Klimaeinflüsse. Kurze Busfahrd zur driddgrößda Schdadd Los Sauces ond zomRead more
Caldera Nationalpark

Übr Schodderbischda endlang vom Bachbeddes glanga mir dief in den Barranco d las Anguschdias. Wildromandische Szenaria vo riesiga Schdeinen, Felswända ond übbigem Grün bgleida uns daleinwärds.Read more
Vulkantour

Nach einr halba Schdund Fahrd zom Schdardbungd wolla mir schdarda, do leidr sagde uns der Rangr, dess die Weg wega Waldbrandgefahr gschlossa sind.
Auch die Dour, die für morga gbland war, konnda mirRead more
Im Norden von La Palma

Nachdem die gblanda Wanderweg no gschberrd sind, fahra mir erschd mol in de Norda…
Marranco de Los Gallegos

…die Schlucht von Gallegos (ausgschwätzt: Gajegos) 😬
En el restaurante

Nach der ansdrengenda Wanderung durch die gfährlicha Dälr ond Schluchda mid uralda Wohnunga midda im Fels sind mir endlich an unserem nächschde kulinarischem Zil agkomma. Nach däm subr leggeremRead more
6. Tag

Noch so oi Wanderung durch Schluchda ond Lorbeerwäldr mid vil Farna zur Aussichdschbladdform mid herrlichem Ausbligg no San Andres. Leidr wars oi bissle diesich, so dess mir die Inseln La Gomera ondRead more
Leckerstes Restaurant

So oi schnuggeliges Reschdaurand han mir no ned gseha. Des war die Blohnung dafür, dess mir zwoi gblande Doura ned macha konnda, weil die Weg durch den Binienwald wega Brandgefahr gschberrd wara. DieRead more
Heimreise

Irgendwann isch jed Reise zu End ond jedzd gohds zurügg übr Madrid no Frankfurd. Dord bleiba mir no oi Nächtle im Hodl ond fahra mid däm Zügle zurügg.
Abr: Nach däm Urlaub isch vor däm Urlaub…