• Avondmaal | Dag 3

March 28 in the Netherlands ⋅ 🌙 6 °C

Maar vóór dat avondmaal hebben we ook nog wat gedaan: op de koffie bij goede vriend Gooijaart van Dijk en zijn levensgezellin Rachel. Een afspraak die twee jaar geleden (!) al voor het eerst op de agenda stond... We hebben er alleen geen foto's gemaakt.

Dus na de koffie en eieren met spek (deel twee) ons boeltje gedeeltelijk gepakt, en in de auto gesprongen voor een ritje van een kleine anderhalf uur.

Maar niet nadat we in Sint Anthonis eerst een stop bij de bakker hadden gemaakt voor een zak krentenbollen, een volkoren brood en vier kersenkoeken voor bij de koffie in Alphen.

Gezelligheid kent geen tijd, dus was het na een heerlijke lunch (verse tomatensoep met geitenkaas à la Rachel) in een oogwenk alweer tijd om 'huiswaarts' te keren.

Aldaar luifeltje weer aangekoppeld, vuurtje gebouwd en kookvoorbereidingen getroffen voor wederom een toppertje van een Hello Fresh maaltijd, deze keer stir-fry met noodles tahin en courgetti. Lekkah!

Nu zitten we bij het geknetter van het vuur en het vallen van de schemering met een Laphroaigje op schoot te genieten van de stilte. Het is droog, helder en bijna windstil (na een koude winderige en buiige ochtend en middag) dus de weergoden zijn ons wederom gunstig gezind.