• Las Vegas Strip

5 août 2015, États Unis ⋅ ☀️ 38 °C

Som skrevet i en af vores utallige guidebøger er Las Vegas ikke pub-crawl, men derimod kasino-/hotel-crawl. De fleste kasionoer er opbygget over et tema, så det er en oplevelse i sig selv blot at besøge dem, også uden at have penge oppe af lommen. Vi startede vores Tour de Kasinoer sidst på eftermiddagen. Fra vores hotel gik der et tog (monorail) op til den nordligste del af The Strip. Ved kasionet The Venetian blev vi straks mødt af den amerikanske version af Venedig, motoriserede gondoler, rullende fortov over Rialtobroen og kirkeklokker fra strategisk placerede højttalere.
    Vi fortsatte mod de øvrige kasinoer og fik oplevet et kunstigt vulkanudbrud ved Mirage (som er polynesisk inspireret) og blev ført tilbage til det gamle Rom på Caesars.
    Ved Bellagio bliver der med jævne mellemrum blændet op for et lydakkompagneret vandshow. Vi nåede at se showet et par gange, for næsten overfor ligger det fransk-inspirerede kasino The Paris, hvor vi nød vores aftensmad. Vi fik steak frites på den franske bistro som var meget autentisk, inklusiv en tjener, som virkede meget fransk. Han værdigede os ikke mange overflødige ord og var ikke decideret hjælpsom.
    Tanket op med mad og drikke indledte vi den sidste del af odysseen. Her følte vi os næsten hjemme da vi gik gennem kasinoet New York, før vi snuppede et tog fra det børnevenlige eventyrkasino Excalibur til Vegas' udgave af det gamle Ægypten, Luxor, komplet med egen pyramide og sfinx.
    Mætte af oplevelser og med længsel efter vores seng afsluttede vi vores ekspedition lidt over midnat efter godt 6 timer.
    En savoir plus