FindPenguins
    • Suporte
    • Siga-nos
  • Inscrever-se
Exibir no mapa
  • Anne og Regnar Thostrup LyngsøAnne og Regnar Thostrup LyngsøAnne & Regnar Go West 2015
    • Exibir viagem
    • Adicionar à lista de metasRemover da lista de metas
    • Compartilhar
    • Dia 15
    • sexta-feira, 14 de agosto de 2015
    • ☀️ 30 °C
    • Altitude: 1.304 m
    • Estados UnidosHoneyville41°38’22” N  112°4’46” W

On the road again og Crystal Hot Springs

14 de agosto de 2015, Estados Unidos ⋅ ☀️ 30 °C

Yellowstone var det nordligste punkt på vores rejse, så efter morgenmad i den meget hyggelige by Jackson, gik turen sydpå. Vi kørte gennem bjergene og havde på turen gennem Wyoming, Idaho og Utah en helt utroligt smuk udsigt. Der er langt mellem husene og i dalene mellem bjergkæderne er der landbrug så langt øjet rækker. Alt er større: Bjergene, markerne, vandingsanlæggene, bilerne (her har en rigtig bil lad og firhjulstræk) og afstanden til naboen. Vi siger "WOW" til hinanden mange gange om dagen. Måske er det de meget imponerende omgivelser der gør at de mange kilometer på vejen ikke føles så slemt. I hvert fald rundede vi i dag 3000 miles (ca. 4800 km).
    Dagens mål var Salt Lake City, men vi lavede et stop ved Crystal Hot Springs, som er et område med en række termiske bade, som er opvarmet med meget mineralholdigt vand fra undergrunden. Det var bare lækkert at flyde rundt i det varme vand og kigge op på bjergene.
    Leia mais

Ver tradução