FindPenguins
    • Support
    • Följ oss
  • Bli Medlem
Visa på kartan
  • Anne og Regnar Thostrup LyngsøAnne & Regnar Go West 2015Anne og Regnar Thostrup Lyngsø
    • Visa resan
    • Lägg till bucket listanTa bort från bucket listan
    • Dela
    • Dag 24
    • söndag 23 augusti 2015 11:34
    • ⛅ 19 °C
    • Höjd över havet: 477 m
    • Förenta staternaHearst San Simeon State Historical Monument35°41’6” N  121°10’6” W

Hearst Castle

23 augusti 2015, Förenta staterna ⋅ ⛅ 19 °C

På vej sydover på Route 1 havde vi planlagt at komme omkring Hearst Castle. Ejendommen er et eksempel på hvad der kan ske når en hovedrig kunstsamler samarbejder med en dygtig arkitekt over 3 årtier. William Randolph Hearst ejede et avisimperium (han var forlægget for Orson Welles' Citizen Kane) og besat af kunst, bøger og arkitektur. Det der oprindeligt var tænkt som en relativt beskeden bolig endte mellem cirka 1920 og 1950 som et kompleks bestående af flere bygninger, biograf, indendørs og udendørs swimmingpool, tennisbaner, landingsbane, privat zoologisk have, landbrug og en fantastisk have. Det hele eksekveret i samarbejde med arkitekten Julia Morgan, som bandt de klassiske indkøb sammen med det moderne ved hjælp af beton og dygtige håndværkere som blandt andet tilpassede klassiske italienske og spanske lofter. Det var fascinerende at se hvordan det klassiske og moderne (anno cirka 1940) var bundet sammen.Läs mer

Se översättning
    0 gilla-markeringar