We zijn begonnen.

De eerste paar kilometers zitten er op. Bij zo’n toepasselijk bankje kun je alleen maar… em uutrusten 😊
Lunchen in Terborg.

De tosti geeft ons de energie om weer verder te gaan.
We zijn een grens overgegaan 🫢

Inmiddels zijn we in Duitsland 🇩🇪 aangekomen. Nu nog een stukje tot onze eindbestemming voor vandaag. Eerst de A3 maar eens over… (da’s wat anders dan over de A3)
Oeps de ene na de andere afsluiting

Eerste etappe is volbracht

Door alle omleidingen en daardoor verkeerd gereden hebben we vandaag iets meer dan 83km gefietst. Het was een mooie route maar het einde klopte niet helemaal. Uiteindelijk de B&B gevonden. Nu releksen
Dag 2. We ontmoeten de Rijn

De brug over de Rijn bij Wesel

We zijn de Rijn over en blijven vandaag ook aan deze kant
Pauze

Erg veel wind vandaag en natuurlijk weer een afsluiting. Ga je met de fiets om alle ‘baustellen’ te voorkomen
Het begin van de lelijkheid

Koffiedrinken in Rheinberg

Oeps

Aangekomen in Meerbusch

Vandaag alweer dik 80km gefietst met veul wind. Het is een raar landschap waar industrie en landelijk gebied elkaar steeds afwisselen met de Rijn als blauwe draad door het landschap. Wel bijzonder omBaca selengkapnya
Impressie dag 2

Vind je het leuk een korte impressie te zien van de tweede dag? Bekijk deze dan hier: https://youtu.be/iqyIYek6Gok?si=K87Oxz2HHrDAB-zc
Tot morgen!
Dag 3 wordt een relatief korte route

Dus we doen lekker kallum an
Kamperen vlak voor Düsseldorf

Lekker relaxen langs de Rijn, das pas fijn 😊
Pauze

Aangekomen in het Guesthouse

We hebben onze bestemming voor vandaag bereikt. Vlak voor Leverkussen. Direct aan de Rijn. Morgen door naar Bonn. Nu eerst een biertje 🍺
Genoeg haakjes

Leuk weetje: In het TV programma „bed and breakfast“ wordt veel geklaagd over te weinig haakjes. Nu is dat iets waar ze hier helemaal geen last van hebben 😊
De video impressie van de derde dag

Klaar voor vertrek

Direct al op de veerboot

Köln

Laatste pauze voor Bonn

Gearriveerd op de camping

PelancongJaaaaaaaa heel veel plezier!!! 😃
Pelancong
Nou al? 🤪
PelancongMooi dat jullie weer op pad zijn en leuk om mee te "fietsen". Wind in de rug en veel plezier!!
Pelancong
Toepasselijk bankje!😄👍🏻