Dag 5 richting Koblenz

We zijn vroeg vertrokken vandaag want we moeten er meer dan 80 🫢
Koffie in Remagen

Tijd voor lunch

Kijk wat een grote moskee

Bijna in Koblenz

Dag Rijn, hallo Moezel

Aangekomen op onze bestemming

Vandaag 86,2 km gefietst in de hitte. Na Koblenz werden gelijk de paden wat serieuzer (bultje op en bultje af). Nu eerst even afkoelen en lekker douchen. Morgen hebben we een rustdag 😀 het blijftRead more
Ruhetag.

Koblenz

Vandaag hebben Koblenz bezocht. Heel warm en heel veel toeristen. De bus rit was gratis dankzij kaartjes van de bakker (we slapen bij de bakker).
We zijn weer onderweg

Even pauze mit Moselblick

Cochem

Bakkie doen aan de Moesel

Als er dan geen koffie gekocht kan worden maak je het gewoon zelf 😋☕️
Aangekomen in Briedel

Vandaag 78,2 km gefietst. Het eerste stuk was het aangenaam fietsen maar later weer warm. Nu even bijkomen en douchen en dan op zoek naar het verdiende 🍺
Koffie en thee faciliteiten…

Op de kamer zijn een beetje primitief 🙂
Hele korte impressie

Op verzoek een kort filmpje van vandaag. Het is behoorlijk klungelen om het op een mobiele telefoon in elkaar te zetten.
Ontbijt in een beetje vergane glorie

Al is de regio nog steeds enorm populair. Onderweg veel toeristen waarvan een grote groep, tja…. Nederlands is.
En we zijn weer vertrokken

Nadat we beide dachten’ Goh wat een vreemde displays krijgen we te zien’ bleek dat we onze computerdingetjes hadden verwisseld… Nu klopt alles weer en kunnen verder😅
Zadelpijn 😤

Pauze aan de Moezel

Aangekomen bij het Weingut

Mooi geweest voor vandaag. Opladen voor morgen en overmorgen. Niet alleen de accu’s van de fietsen maar ook die van onszelf.
Warme dag - afscheid van de Moezel

Eerst nog even wat proviand inslaan en dan kunnen we los.
De eerste tien

Net voorbij Piesport en het is alweer tijd voor de eerste ….pauze 🙂
Inkopen doen bij de Norma

En een koffie mit Nussknacker 🙃
Enneh, Marina, vraag je even aan Freddy of hij nu ook bij ons komt koken😉
Lunchpauze

Met nog een dikke 35 km te gaan schiet het al lekker op. Tijd voor boterhammen en een slok water. En een openbaar toilet, altijd fijn.
TravelerSucces en veel plezier! 😁