Klaar om aan boord te gaan

En we varen... Ahoi!!!

Dover in zicht

Manchester!

Na een pittige reis zijn we rond 20:15 lokale tijd in Manchester aangekomen. Nu tijd voor een verfrissende pint en nog even wat eten. We zitten in een superhip hotel... leuk! Het laatste stuk voorRead more
Manchester Art Gallery

Citywalk Manchester

We hebben een route door de stad gelopen van bijna 7 km. Maar met al het heen er weer getippel zitten we al op 12,7 km volgens de statistieken. Manchester is een leuke gevarieerde stad maar misschienRead more
Lakedistrict en onderweg naar Schotland

We zijn al een aardig eind gekomen. Nu even een pauze en dan nog een kleine 80 mijl naar het hotel voor vandaag. We zijn net de Schotse grens gepasseerd. Mooie uitzichten overal. Vanmiddag hebben weRead more
Aangekomen bij het hotel

Alleen lijkt het bedje beslapen en er staat een tas ik de kamer. Kom maar op met die zeven dwergen.
Klaar voor de oversteek (Ahoi)

Hello Brodick

Vroeg gearriveerd maar de kamer is al klaar. Nu nog even relaxen en morgen start het wandelen.
We zijn begonnen: dag 1

De eerste wandeldag zit er op. Nu snappen we ook waarom sommige eilanders hun wenkbrauwen fronsen wanneer je zegt dat je de coastal path gaat lopen. Hopenlijk geeft de beeldimpressie een beetje weerRead more
Aangekomen in Corrie

Room with a view. Kon minder
Dag 2: Op naar Lochranza

Het begon allemaal onschuldig. Maar na een tijdje was er geen sprake meer van een pad. Alleen maar rotsen. Uitzichten waren wel erg mooi.
De beloning na een dag bikkelen

We zitten op een prachtige plek. Geen mobiel bereik. Nu lekker relaxen.
Dag 3: Regen en een zere knie

De eerste dag met wat regen. Dat is helemaal niet erg. Wat wel erg is dat ik (V) de eerste dag mijn knie al verdraaid heb. Het laatste stukje dalen deed erg pijn. Gisteren toch nog het hele stukRead more
B&B Blackwaterfoot

De meneer van de transfer vertelde allemaal historische en andere weetjes van het eiland. Nu zitten we in de B&B. Omdat er geen plaats was op de route zitten we een stukje vooruit. De transfer zou onsRead more
Dag 4: The bus, the boat and the car

We hebben besloten de wandeltocht af te breken. We zijn nu onderweg naar de Ferry en halen de auto op. Dan kunnen we nog twee dagen lekker touren en een beetje rustig aan doen. Met dank aan de lieveRead more
Tijdverdrijven

Terug naar Arran.

Nu met de auto
Terug op Arran

We hebben de auto opgehaald uit Adrossan en waren begin van de avond weer terug op het eiland. De route naar het hotel is erg mooi. Het hotel is een prachtig oud gebouw met mooie kamers. Na aankomstRead more
Brodick Castle

Erg leuk om Brodick Castle te bekijken. Dat hadden we anders moeten missen.
Aangekomen in Whiting Bay

Alweer een room with a beautiful view
Wiskey proeven in Schotland...

Terug in Brodick

Na een leerzame whiskey experience zijn we terug in Brodick. In het hotel waar we ook begonnen bijna een week geleden. Uiteindelijk was het helemaal niet zo verkeerd. Drie dagen wandelen en dan ookRead more
Arran huilt we vertrekken vandaag

We staan inmiddels al weer in de rij te wachten tot de ferry komt die ons naar dat andere eiland zal brengen.
TravelerVeel pleziertnes
TravelerAhoy!