We zijn begonnen: dag 1

De eerste wandeldag zit er op. Nu snappen we ook waarom sommige eilanders hun wenkbrauwen fronsen wanneer je zegt dat je de coastal path gaat lopen. Hopenlijk geeft de beeldimpressie een beetje weerRead more
Room with a view. Kon minder
Het begon allemaal onschuldig. Maar na een tijdje was er geen sprake meer van een pad. Alleen maar rotsen. Uitzichten waren wel erg mooi.
We zitten op een prachtige plek. Geen mobiel bereik. Nu lekker relaxen.
De eerste dag met wat regen. Dat is helemaal niet erg. Wat wel erg is dat ik (V) de eerste dag mijn knie al verdraaid heb. Het laatste stukje dalen deed erg pijn. Gisteren toch nog het hele stukRead more
De meneer van de transfer vertelde allemaal historische en andere weetjes van het eiland. Nu zitten we in de B&B. Omdat er geen plaats was op de route zitten we een stukje vooruit. De transfer zou onsRead more
We hebben besloten de wandeltocht af te breken. We zijn nu onderweg naar de Ferry en halen de auto op. Dan kunnen we nog twee dagen lekker touren en een beetje rustig aan doen. Met dank aan de lieveRead more
Nu met de auto
We hebben de auto opgehaald uit Adrossan en waren begin van de avond weer terug op het eiland. De route naar het hotel is erg mooi. Het hotel is een prachtig oud gebouw met mooie kamers. Na aankomstRead more