Diepholz

Celle is inderdaad een mooie plaats. De reden om hier een eerste overnachting te boeken was omdat we al zo vaak gehoord hadden dat het een leuke plaats is. Wel veel Scandinaviërs hier. Maar ja, datLeggi altro
Onderweg naar Dresden even een pauze in de Harz. Leuke plaats ook weer.
Eind van de middag aangekomen. Hier slapen we nu één nacht en zodra we de fietstocht hebben afgerond weer twee nachten. De auto blijft hier. Morgenochtend met de trein naar Praag.
We zitten in de trein! Over 2,5 uur stappen we uit in Praag!
Het was nog even spannend omdat onze trein naar het hotel ineens van het bord was verdwenen. Maar we hebben het gered hoor. Via een aftands station in een buitenwijk zijn we aangekomen in hotelLeggi altro
Lijkt een beetje namaak maar oude foto’s laten zien dat dit wel degelijk een oud gebouw is. Het ligt precies tussen het spoor en de autoweg. Een beetje urban nature zullen we maar zeggen. Het grenstLeggi altro
De werken van David Cerny (1967) leveren kritiek op de samenleving en laten je met andere ogen kijken naar de absurditeit van het dagelijks bestaan. Zijn roem begon met het roze verven van een tankLeggi altro
Viaggiatore
😱