• Ayo Hansen

• Trip start
    November 7, 2022
  • Fricamper spot

November 8, 2022 in Germany ⋅ ☁️ 8 °C

Har fundet en fin parkeringsplads med hiking-trails og ingen skilte med forbud, så nu laves der mad og håbes på en god nattesøvn.

Godmorgen!

Vi har sovet fantastisk! Den første bil er lige kørt forbi kl lidt i 7 - så det må siges at være glimrende. Nu kaffe, morgenmad og det sidste kørsel før vi rammer Venedig senere i dag.Read more

• Fricamper spot i Verona

November 9, 2022 in Italy ⋅ ☁️ 14 °C

Waow! Vi har fundet det flotteste sted at fricampe højt oppe over Verona - smuk udsigt her til aften!

Vejen herop er lidt kringlet og det er ikke for større autocampere, men vans på - er mit gæt - Maks 640 er okay, større end det vil have problemer med at komme ind. Bredere end 2,05m som vans er, vil heller ikke gå.

Vi får se om det også er et dejligt sted at sove - jeg laver en update i morgen 😅

• Camperplads aka campingplads

November 11, 2022 in Italy ⋅ 🌙 8 °C

Well, hvad skal jeg sige?

Der er en bum, her trykker man på det håndtag der ligner nødbremsen 😄 og så får man en "plastik mønt". Derefter er der frit slag på en, I øjeblikket, særdeles mudret græsmark hvor der også findes toiletskur og badeskur.

Faciliteterne ville være fine, hvis altså ikke det meste var smurt ind i mudder - så hey, godt ci har vores eget i Karmann'en 😍🚐💨

Udover mudder så har vi sovet fornuftigt, nabo-bilen tænder og slukker den med jævne mellemrum da det virker til, at han varmer op med tomgang.

Pris for hele herligheden; 18 euro + 4 hvis man skal bruge strøm.

Billeder kommer senere.

• Gadehunde & en overnatning

November 13, 2022 in Serbia ⋅ ⛅ 4 °C

Vi har været omgivet af ufattelig mange gadehunde og har brugt morgenen på at købe mad til dem før vi om et øjeblik kører videre. Det er så uendelig lille en forskel, men alt vi kan gøre lige nu.

Vi kører mod Bulgarien og gode venner dér, dét glæder jeg mig til!

• Gostilitsa

November 14, 2022 in Bulgaria ⋅ ☁️ 9 °C

Vi holder i den fineste lille landsby. Her kender min med-rejsende flere, da hun tidligere har boet i en landsby ikke langt her fra. Vi er blevet modtaget med åbne arme og alle er enormt opsatte på, at de skal være Bulgariens næste camper-mekka 😄🤗😍

Her er et par barer, mulighed for indkøb til husbehov og så er her en del englændere der har slået sig ned i området.

Vi holder på en privat grund og har fået tilbud om el, vand og sådan cirka alt derimellem - vi tog imod påfyldning af vand og har været ude forbi et toi-toi (festival toilet) for at tømme toilettet 😄

Vi bliver her nogle dage og snupper lidt gode udflugter ind imellem - nåe ja, og så er der blevet super koldt!

• Camper parkering

November 17, 2022 in Bulgaria ⋅ ⛅ 11 °C

I udkanten af Sofia er der denne camper parkering, hvilket bliver turens anden betalte overnatning.

Det koster 13 euro pr døgn inklusive strøm, tømning, bad, toilet og fri vask og tørretumbler - hvilket sådan set er årsagen til at være her 😄

Billedet? Ja det er altså alt det kunne blive til i dag, for vi er på vej ud!

• Arch of Freedom

November 18, 2022 in Bulgaria ⋅ ⛅ 8 °C

Simpelthen den flotteste vej jeg endnu har kørt i Bulgarien! Der er en fin parkeringsplads på toppen hvor man sover fremragende - meeeen det blæser helt latterligt meget, så har man tendens til søsyge bør man køre ned og finde et andet sted 😅Read more

• Overnatning i Plovdiv

November 19, 2022 in Bulgaria ⋅ ⛅ 9 °C

Har overnattet på en vej - her er andre campere og plads til nærmest alle længder camper. Er du meget lydfølsom er det ikke et sted for dig 😅 her har dog været stille fra ca midnat til 4:30 ellers er der trafik. Jeg har nu sovet ok.Read more

• Flamingo spot

November 20, 2022 in Greece ⋅ ⛅ 17 °C

Desværre var der oversvømmet og jeg droppede derfor en overnatning her, da jeg aldrig ville få sovet pga bekymring for om vandet ville stige mere. Men jeg fik set flamingoerne 😍

• Gade-parkering

November 21, 2022 in Greece ⋅ 🌧 16 °C

Havde egentlig udset mig et godt spot ved det lokale kapel, men en flok unge mennesker kørte frem og tilbage på knallerter og dyttede i over en time i aftes så jeg kapitulerede og kørte ned i byen i stedet - og har sovet fantastisk!

Er parkeret overfor en lille butik og ejeren kom ud og sagde hej i aftes, så rart med et venligt ansigt efter alt det dytteri.

• Lidl parkering

November 22, 2022 in Greece ⋅ ⛅ 8 °C

Godmorgen fra Lidls parkeringsplads. Jeg har sovet fantastisk, efter en ret så tankevækkende oplevelsesrig dag i går - på selvsamme sted. Dét kan du læse mere om på Instagram & Facebook senere i dag.

Fint sted, politiet er cool og alt er godt.

• Overnatning langs vejen

November 23, 2022 in Turkey ⋅ 🌧 15 °C

Klokken ca 22 i aftes ramte jeg denne rasteplads i bælgravende mørke - så det var en hurtig beslutning, og jeg var parkeret mellem to store lastbiler, hvoraf den ene er én af dem jeg allerede har brugt tid med i køen til grænsen (nej, du kender ikke svaret selvom jeg er i Tyrkiet 😜😂). Kaffedrikning, et hurtigt bad og så var jeg sovende.

I dag kører jeg videre, når det bliver lyst, da jeg gerne vil ned og se et bestemt område lidt længere sydpå før jeg sejler over til Troja efterfølgende.

Her er for mørkt til billeder, I må derfor nøjes med ét fra tidligere 😄

• Gadeparkering i Ayvallik

November 23, 2022 in Turkey ⋅ 🌧 14 °C

Det har regnet stort set non-stop siden klokken 4 i morges, så jeg sprang ret hurtigt hen over alt udenfor, spiste chokolade og så Netflix i stedet og da jeg blev træt af dét, kørte jeg her til.

Jeg holder lige overfor en restaurant jeg har fået anbefalet af én som er venner med ejerne derinde - hvis ikke det var tilfældet havde jeg formentlig fundet et andet sted at holde, her er en del trafik, men her holder flere andre campere, så måske er det her ligesom stedet?

I morgen håber jeg på tørvejr så jeg kan komme ud og se lidt mere - mine lunger er ikke super lykkelige for regnvejr 😅

• Akropolis

November 24, 2022 in Turkey ⋅ ⛅ 14 °C

Akropolis I Bergama - fantastisk flot sted, men kan IKKE anbefale at køre derop, tag kabelbanen i stedet.

Vejen er ikke alene smal, den er også styrtet ned flere steder, der er hårnålesving og nul udsyn - Maks plads til én bil, så det er mægtigt når der kommer modkørende 😫😂🚐💨💨💨Read more