FindPenguins

Сначала новые
ОбзорКалендарьФотографии

Parkering i Izmir

25 ноября 2022 г., Турция ⋅ ⛅ 16 °C

Fantastisk sted! Parkeringsplads fyldt med tyrkiske camper og ditto mennesker - flinke, gæstfrie og utroligt hjælpsomme!

Jeg bliver hængende et par dage... tror jeg nok 😅 her er markedsplads på den anden side af gaden, mulighed for at få vand på og de lokale kender et sted til toilettømning som de vil vise mig i dag. Alt er super og det regner til gengæld stadig 😄😄Читать далее

Parkeringsplads i Kusadasi

26 ноября 2022 г., Турция ⋅ ☀️ 10 °C

Betalingsplads I centrum ikke langt fra souken. 60tl (24 dkr) pr 24 timer - det er godt for budgettet her i Tyrkiet 😍

7 лайков

STOR parkeringsplads til overnatning

27 ноября 2022 г., Турция ⋅ ⛅ 7 °C

Rigtig fint sted til en overnatning, din nabo er en gammel gravplads der ikke længere benyttes. Hold ude i siderne da der sommetider lander en luftballon her.

Foto-spot i Pamukkale

27 ноября 2022 г., Турция ⋅ ⛅ 4 °C

En flink ung gut fortalte mig om stedet, da jeg forsøgte at få svar på, hvorfor ingen parkerede dér og så fik jeg lov til at holde der imens de lettede.

Dette sted er udelukkende til foto når luftballonerne letter, du skal fjerne dig selv så snart de er i luften da det er dét sted de skal lande :)Читать далее

7 лайков

Fantastisk smuk rute

27 ноября 2022 г., Турция ⋅ ☁️ 9 °C

Vejen her op er alt det jeg elsker! Stejl, smal, ingen autoværn, øde og den smukkeste udsigt! At det så tager 2 timer at køre 60 kilometer er en anden sag 😂

Kører du kæmpe-camper er dette nok ikke lige stedet, men der er flere steder at holde med en lille camper på vejen op - forbered dig på at bakke, holde stille, køre, bakke, holde stille flere gange hvis du møder modkørende som er større end meget lille - fantastisk rute 😍Читать далее

Parkeringsplads - perfekt med børn

28 ноября 2022 г., Турция ⋅ ☁️ 11 °C

Kæmpestor parkeringsplads med direkte adgang til gigantisk legeplads, der er velholdt og med flot park og badeland også.

Nem adgang til shopping, dagligvarer og byliv. Og læge hvis det er dét man er der for #hejskoldkopper

Har været parkeret her i et par dage, naboerne hilser og der er renovationsmulighed og vandhane ikke langt derfra.

Karin Overgaard

ПутешественникHejsa

Karin Overgaard

ПутешественникTak for at jeg må følge dig 😊 fortsat rigtig god tur, ser vildt godt ud

Путешественникvelkommen til 😀

• Ayo HansenVinter 2022Путешественник

Overnatning med den fineste udsigt

1 декабря 2022 г., Турция ⋅ ⛅ 12 °C

Mine planer er blevet lidt ændret pga de der skoldkopper, så er kørt et godt stræk her til en fantastisk fin holdeplads her ved siden af broen. Perfekt udenfor sæsonen, helt fredeligt, havde politiet forbi ved 23 tiden og blev anvist en plads under et overvågningskamera da de opdagede jeg var alene 😂 Alt er som altid østpå 😄Читать далее

Istanbul

1 декабря 2022 г., Турция ⋅ ⛅ 16 °C

FANTASTISK parkering! Det er tæt ved den gamle souk og den blå moske. Der er rigtig meget trafik om dagen men til gengæld virkelig fredeligt om natten.

Det er en betalt plads, der er en som arbejder der, Ado, som taler engelsk og er meget behjælpelig. Jeg fik blandt andet ordnet SIM-kort til det kvarte fordi... han fik ikke lige turist-prisen 😄

Pris: 120tl pr døgn. Det er cirka 45 dkr

Har du børn med er det helt perfekt da her er en ret stor og fin legeplads lige ved siden af.

• Ayo HansenVinter 2022Путешественник

Fantastisk strand at holde ved!

3 декабря 2022 г., Турция ⋅ ☁️ 11 °C

Masser af plads, stor strand og skøn udsigt. Har holdt her i flere dage. Mødt lokale med van + flere russere. Det kan du læse om i min story.

Nordic Cali Camper

Путешественникhvor er du henne nu? her siger den du er i England men din Insta opslag siger Grækenland 🤷🏼

13.12.2022Ответить

Путешественникforvirringen er komplet 😜😂

14.12.2022Ответить
    Nordic Cali Camper

Путешественник😂😂

14.12.2022Ответить

Glastonbury, England

13 декабря 2022 г., Англия ⋅ ☁️ 0 °C

Har parkeret Karmann'en i Istanbuls lufthavnsparkering og er pt i England til en 50 års fødselsdag og derefter med retur til Danmark til min søns fødselsdag før jeg den 22 igen lander i Tyrkiet til endnu flere skønne oplevelser- derfor er her lidt stille disse dage 😄

- I øvrigt; skal du ud at flyve? Husk mundbind og håndsprit, der er covid I luften....

Tømning, påfyldning og overnatning

23 декабря 2022 г., Турция ⋅ ☀️ 3 °C

En gratis omgang hos denne flinke camping forhandler 😄

9 лайков

Tuz Gölü

24 декабря 2022 г., Турция ⋅ ⛅ 4 °C

Tyrkiets største saltsø - der er flere billeder på Instagram.

1 [e]

03.07.2024Ответить
    4 лайка

Cappadocia

26 декабря 2022 г., Турция ⋅ ⛅ 0 °C

På vej mod den vej jeg drømm3r om

27 декабря 2022 г., Турция ⋅ ⛅ 0 °C

Uheldigvis var vejen spærret så jeg er kørt lidt tilbage af for at finde en anden vej i stedet

• Ayo HansenVinter 2022Путешественник

Snupper lige en overnatning her

28 декабря 2022 г., Турция ⋅ ⛅ -3 °C

Fin lille by med venlige mennesker og indkøbsmuligheder på helt lokal vis. Har haft sådan lige omkring hvad der føles som 300 rundvisninger i min bil i dag 😂😂

Jennieh

ПутешественникHa, du skulle have taget entré🤣. Lille Kaukasus er meget smukt. Min søn har boet i Zugdidi i et år. Udsendt af EU, med det formål at holde øje med russiske aktiviteter ved grænsen. Men også meget koldt om vinteren og mange herreløse hunde😦. Kan regne ud du skal tilbage gennem Tyrkiet eller? De laver iøvrigt meget god vin i Georgien🍷🍇, men med maden er det angiveligt så som så😛. God tur derover af. Spændt på at se dine billeder og beskrivelser derfra😍.

29.12.2022Ответить
    Ayo Hansen

Путешественникhaha jeg fik mad og te og mere mad til gengæld - jeg er stadig helt forspist 😄 Og helt enig, selvom det er vinter er her utroligt smukt. Hvad vej turen går retur vil tiden vise - jeg har en idé men ikke helt sikker på om den kan lade sig gøre endnu 😄

29.12.2022Ответить

Ude i ingenting

29 декабря 2022 г., Турция ⋅ ⛅ 2 °C

Jeg har kørt en del de sidste dage - mest frem og tilbage 😂 jeg forsøger stadig at finde en vej til den lillebitte vej jeg drømmer om qt køre på. I dag håber jeg bliver dagen!

3 лайка

• Ayo HansenVinter 2022Путешественник

Fint sted til en overnatning

29 декабря 2022 г., Турция ⋅ ☀️ 0 °C

Parkering direkte under politistationen - fine toiletter, alt taget i betragtning, og bruger du IKKE kemiske produkter kan du tømme her :)

Her kan købes alt i gåafstand - tilmed får du lov at være medlem af klubben "særlig høj pris" 😂Читать далее

hcarlsen

Путешественник👍

30.12.2022Ответить
    5 лайков

Det smukkeste landskab+

30 декабря 2022 г., Турция ⋅ ☀️ 4 °C

Opdatering!

2 января 2023 г., Турция ⋅ ☀️ -7 °C

I er nogle stykker der spørger efter nye opdateringer - de skal nok komme, jeg er lidt bagud da jeg ikke har haft ret meget data til billede upload!

Jeg har holdt parkeret her i nat, efter at ha kørt latterligt meget og absurd langsomt, og håber på det lokale Fiat værksted ka hjælpe mig i dag - men håbet er ikke ret stort for efter at ha ser værkstedet udefra tvivler jeg på de har noget der ligner det der skal bruges 😂Читать далее

Sortehavet

4 января 2023 г., Турция ⋅ ☀️ 11 °C

Strand langs sortehavet

9 января 2023 г., Турция ⋅ ☀️ 4 °C

Der mangler at blive uploadet en masse steder - de skal nok komme - og som flere af jer har opdaget, kortet herinde viser ikke altid korrekt da jeg med jævne mellemrum er uden for netværksdækning og den så stopper med at tracke - det skal jeg så ind og opdatere manuelt, så det tager lidt tid men det er på vej 😍

Flere billeder på www.instagram.com/ayohansen.dk

Ann Seehausen

ПутешественникUha, der er langt til Istanbul endnu med 30km/h 💨

09.01.2023Ответить
    Ayo Hansen

Путешественникja men det går faktisk overraskende godt, jeg regner med at ramme Istanbul til weekenden 😀

09.01.2023Ответить

Havn med stor p-plads

11 января 2023 г., Турция ⋅ ☁️ 9 °C

Virkelig fint sted til en overnatning, mange både men alligevel stille om natten. Alle størrelser biler kan parkere her.

Genial parkeringsplads

16 января 2023 г., Турция ⋅ ⛅ 10 °C

Tæt ved Istanbul lufthavn men tilpas langt væk til at man kan sove - go udsigt, fred og ro, flinke lokale og en købmands fidus lige ved siden af. Perfekt!

Kuşcuören nonnekloster

18 января 2023 г., Турция ⋅ ⛅ 10 °C

Gammelt kloster på bjergsiden - vejen er blind men smuk kløft med en mindre flod, perfekt til overnatning

Tuz Gölü- saltsøen

19 января 2023 г., Турция ⋅ 🌙 3 °C

Virkelig flot sted, mulighed for at parkere hvis vagten lader én køre igennem. Mudder og salt må påregnes - i store mængder 😂

Helle og Helle på tur

ПутешественникFantastisk billede 😍