• Island Hopping

June 24, 2008 in Canada ⋅ ⛅ 21 °C

Gisteren hebben we geprobeerd een beetje de acclimatiseren. Met wisselend succes. We waren allemaal ‘s morgens om 4 uur al wakker en reden rond zevenen in het “centrum” van Mississauga. Maar het ishier echt een prototype van een Suburb, dus alles is doodstil en leeg. Maar we hebben een cafeetje gevonden waar we een (gore) bak koffie en een (lekkere) bagel genoten hebben.

Vandaag trokken we het vanochtend wel tot 6 uur. Dus om 8 uur zaten we al in de auto op
    weg naar de Wal-mart voor het inslaan van wat boodschappen.

Daarna zijn de naar Toronto Island gereden. Een streepje groene parkeilanden vlak voor de
    kust van het centrum, in Lake Ontario. Was heel gezellig. Het zonnetje scheen wat waterig en op het eiland zijn allemaal kleine kinderattracties. Het aardige is dat ze allemaal een beetje achterhaald en vervallen zijn. Alles is een beetjes roestig, kan wel een likje verf gebruiken, kraakt, zit vast met meters gaffa-tape en lijkt zo uit 1965 te komen. Een beetje Coney Island. Laat in de middag geluncht: hotdog, vis en een hamburger, met per persoon ongeveer 500 gram frieten, Wel goede frieten, maar een halve kilo is wellicht wat veel. Op de boot terug begon het vreselijk te hozen, dus rennend door de dikke druppels en plassen gevlucht in een Starbucks cafe.

‘s avonds voelden we allemaal nog de halve kilo friet, dus het avondeten bestond uit een bord
    Griekse yoghurt, veel fruit (is er hier werkelijk in overvloed en super rijpallemaal...mmmmmmmmmmmmmm, honing en cruesli.