• Proefkamperen bij camping "de Vrolijk"

June 25, 2022 in the Netherlands ⋅ ☁️ 22 °C

We zijn met de auto naar camping "de Vrolijk" gereden. Volgeladen met de spullen die we in Noorwegen willen gaan gebruiken. Althans, alles wat we nu al hebben. Het lijkt erop dat alles mooi in de kar past. Het gewicht voortslepen 4 weken in Noorwegen zal wel een uitdaging gaan worden.

Na aankomst hebben we eerst nog even een rondje gerold met rugzak bepakking. Dit was ongeveer 10km. Daarna hebben we even rustig gezeten op de stoelen en langzaam begonnen met het maken van eten (lees: koken van water). De Biolite werkte prima met pellets en takjes.

Na het eten gingen we aan de slag met de tent opzetten voor de eerste keer. Het was even een dingetje om het doek "strak" te krijgen en de werking van de scheerlijnen uit te vogelen, maar uiteindelijk stond de tent er mooi bij.

De slaapmatjes en de rugzakken passen goed in het slaap gedeelte. De kar kan in de nacht zelfs mooi in het voorste deel van de tent staan. Zo kan deze ook droog staan mocht het regenen.

Na het opzetten van de tent hebben we nog even lekker een kaartspelletje gespeeld om vervolgens ons bed in te duiken. Helaas was de nachtrust niet zo fijn, met harde muziek van een feest ergens in de omgeving.