FindPenguins
    • 海抜: 33 m
    • オランダDrijber52°47’28” N  6°31’28” E

Col du Vam

2022年8月7日, オランダ ⋅ ⛅ 22 °C

Wesley was de afgelopen week druk bezig geweest om de remmen op de kar te maken. Nadat hij deze gister getest heeft op het vlakke, was vandaag de grote test op een afdaling.

We zijn naar de VAM berg gereden. Een voormalige vuilnisbelt omgetoverd tot een fietsgebied. We hebben zo'n drie verschillende rondes omhoog gedaan om daarna af te dalen, waar we uiteindelijk voor kwamen. De afdaling was -13%.

Zowel met de kar met de rem, als degene zonder kar met speedreducers en rem op de schoen was het goed te doen. Alleen bochtjes waren wel wat lastig te maken. Kortom dit geeft vertrouwen dat het in Noorwegen wel goed moet komen met het afdalen.
    もっと詳しく

翻訳をご覧ください

Mooi dat jullie mijn tip hebben opgevolgd😎. Hier en op de Posbank kun je het klimmen, maar vooral het afdalen oefenen. Het is hier toch het veiligst. De volgende uitdagen vinden jullie in Noorwegen. Veel plezier, geniet ze!!!

2022/08/09返信する

旅行者Ja, dat was een goede tip. Wel zo veilig zonder auto verkeer.

2022/08/09返信する

旅行者Heel goed dat je de test hebt gedaan. Zelf net terug uit het “vakkere Norge” dacht ik bij het doorkruizen daarvan wel aan jullie vooral bij “bakke ned”.

2022/08/09返信する

旅行者Ik zou de Lysebotten en de Trollstigen maar niet in de route opnemen. Steil en heul veul bochten. Wel heel mooi.

2いいね

旅行を表示する