Südfrankreich und NordspanienVisa resanLägg till bucket listanTa bort från bucket listanDelaDag 16torsdag 14 augusti 2025 19:05 ☀️ 33 °C Höjd över havet: 352 m SpanienSantiago de Compostela42.891258, -8.48843442°53’29” N 8°29’18” W2Tagesausklang 14 augusti, Spanien ⋅ ☀️ 33 °C Das haben wir uns verdient nach einem schön heißen Tag über 30 Grad Se översättningResenärSo eine Außendusche ist schon eine feine Sache 👍2 dSvaraÖversättResenärUnbedingt, beste Anschaffung der letzten Wochen2 dSvaraÖversättResenärHabt ihr die nachgerüstet? Kommt der Brauseschlauch direkt sus dem Wassertank oder ist da eine Mischbatterie zwischgeschsltet ?1 dSvaraÖversättResenärIst extern, hat nichts mit dem WoMo zu tun. Schicke ich dir gerne via WhatsApp1 dSvaraÖversätt16 gilla-markeringar Visa resan
Resenär
So eine Außendusche ist schon eine feine Sache 👍