Skozi Gravdal Do Egguma
7 августа, Норвегия ⋅ 🌧 14 °C
Gravdal je bil kar luštno presenečenje, ker ga nikjer zares ne omenjajo, ko raziskuješ o Lofotih. Smo si ogledali najprej njihov športni / piknik plac in smo bili navdušeni, kako je poskrbljenoЧитать далее

ПутешественникPozdravljeni vsi. vidim čudovite slike, hvala ker tako pridno pofotkate te res čudovite kraje, naravo in tudi vaše avanturne podvige v hribe in v morje. tako na hitro bi človek rekel, pa saj je vse bolj ali manj isto tako narava kot kraji ampak ne ni res, vsak ima svoje srce in nekaj svojega. Ja ozke ceste , ampak so in ko sojih gradili niso verjetno tudi v sanjah razmišljali, da bo svet prišel k njim na popotovanje a zdaj je tako. vidim pa tudi, da ste kar oblečeni, tako da verjetno ko veter potegne po dolini je hladno. A vas to ne moti vi potujete naprej in uživate, še Bacio zgleda zadovoljen z vašimi podvigi. Ne vem a sem morda spregledala, kolesarite pa manj, ker ni nobene fotke kakšne etape tour de ........., no lahko pa sem jo spregledala. Bodite dobro uživajte še naprej, prihaja vikend in takrat je dovolj časa za daljše spanje in da jo mahnete na kakšen izlet morda v hribe 🤔😏. zvečer pa dolg klepet, počivanje in uživanju ob kakšnem kozarcu. potem pa gremo v ponedeljek spet naprej ? objem in papa
ПутешественникDobro opazuješ! Tokrat sva odšla na pot brez koles, tako da dirk te vrste ne bo. So razdalje preeeedolge 🧐. To pot bodo podvigi bolj v smislu drznega skoka v ledeno vodo 🤣🤣 Se bo pa na avtu nabralo veliko KM, slikc pa še več, ker je res lepo, kamorkoli pogledaš 😍. Jih bo še kar nekaj! Objem z daljnega severa 😘