Še statistika
23 de agosto, Eslovenia ⋅ ⛅ 14 °C
Števec se je med potjo odvrtel čez 55.555 kilometrov, skupaj na poti pa sva jih tokrat naredila 9.385 km.
Vestno sva beležila sproti stroške in trenuten skupen znesek se je ustavil na 3.148 EUR,Leer más

ViajeroLepo sta to preračunala... večina € ko tudi pri nas gre za bencin in cestnine... z ostalim smo vsi pridni in ni večjih stroskov... hrana je tisti minimum...
Viajeroahoj. no pa še jaz za konec popotovanja . zelo vestno in izčrpno beleženje stroškov, evidenca popolna. ja je znesek a če ga razdeliš na dve osebi in na toliko dni in koncev koncev tudi oddaljeno lokacijo je zelo v mejah normale in ugodno, kljub draginji. najbolj pa je v veselje, da je bilo vse v redu, da sta se imela fajn in fajn je bilo tudi za nas gledalce / popotnike od daleč. no jaz še nisem potegnila stroškov spremljanja in bo to še kar nekaj časa da jih zberem skupaj, se mi pa dozdeva da ne bo poceni 🤔🙄😏. Hvala za vse slikice in opise. Bodita dobro , objem in papa
Imata km za avto skor prodat👍🙃 [Lili]
ViajeroAha... Te mika?
ViajeroČudovito. Finančno korektno, vseh doživetjij, občutkov radosti in vdihov občudovanj pa se ne da ovrednotiti z denarjem. 🫶