CarSharing

Tale CarSharing je res ena fajn zadeva, še posebej, kadar letiš z Brnika in stanuješ v Ljubljani (se pravi zame zadnja taka fura).
Vedno dajem le slikco avta s kufrom, danes pa mal več, če kogaLeggi altro
Travel light?

Japajade! Ne tokrat... Odkar se ne sme več elektronike vozit v oddani prtljagi, nosiš vso pač s sabo naokrog.
Tokrat imam v ruzaku: desktop komp, laptop, ipad, PED (POS po domače), tri mobilneLeggi altro
Ratinger Alt

Fertik deu, konec tridnevnega sejma. Zdaj še na zadnjo večerjo v lokalno pivnico.
Ta regija je znana po pivu Alt, sveže temno pivo. Vsako mestece ima svojo verzijo, torej v Ratingerju imajoLeggi altro
Slovenski proizvod

Eh, sem ime firme pozabil, ampak Tomaža pa ne. Sva se srečala že na Brniku, čakajoč na prvi let v Frankfurt.
Bivša sodelavca iz Cablexa, zdaj oba na poti v Düsseldorf, on s svojimi droni vLeggi altro
Potovalni absurd

Imam čas tole napisat, ker naš let zamuja 10 minut.
Absurd: ko oddaš prtljago, v njej ne sme bit več nobenega kosa elektronike, ker se pač med letom lahko le-ta vžge in potem avion dol pade.Leggi altro
ViaggiatoreAaaa zato si bil tako zgodaj pokonci, sredi noči lajkal mojega pinkvinčka😅varno pot✈️da bo uspešno&naj hitro mine
ViaggiatoreThanksi! Hvala 🥰