Prva zamuda danes...

...in naj bo tudi edina! Zaenkrat kaže, da imam dovolj časa za sprehodit se po CDG v Parizu od vrat do vrat in tako bi naj tudi moj kufer spremljal moje lete do konca. Pa da vid'mo... :)
Še dobro,Leia mais
Še dobro,Leia mais
Pristal na 2G eno uro pa pol kasneje, kot bi moral. V 20 minutah potem vseeno uspel do terminala 2E in potem do oddelka L. V glavnem, en mal zmede in kar precej peš.
Zdaj sem v vrsti za tapravimiLeia mais
Če je ground crew v kratkih rokavih še ne pomeni, da je zunaj več kot 10 °C :(
Tu se oblačijo glede na koledar, ne na temperature...
Najlažje mi je bilo najet avto za tele tri dni službene poti, saj je Dundee kakih 80 km stran od letališča.
Avto me je čakal, za vsak primer sem dokupil polno zavarovanje in se, najprej sevedaLeia mais
Sem prevozil pol Dundeeja da sem našel spodoben Spar, kamor sem skočil nabavit nekaj artiklov za jutrišnji demo.
Kar imajo tule se ogromno razlikuje od naših Sparov - tu so bolj ali manjLeia mais
Kakih 15 km južno od Dundeeja je eno luštno mesto s še lepšim imenom, Sv. Andrej po domače :)
Če je že avto na voljo in vreme primerno, se pač trije možje odpeljemo tiste pop ure doLeia mais
Sem bil prepričan zelo, da bom sam zjutraj na letališču, pa je gužva prav na vseh štirih check-in parcelah. No ja, časa imam dovolj.
Sem si včeraj v hotelu zrihtal lunch paket, sendvič inLeia mais
Eno samo ljubo sranje je s temle AirFrance! Spet let zamuja dobro uro, kar pomeni, da imam na zoprnem letališču časa za zamenjat terminal(!) samo 29 minut. Pa še to je samo izračunan podatek, kajLeia mais