FindPenguins
Satellite
Show on map
  • TravelerCornelia/Octobus/Portugal 2.0
    • Show trip
    • Add to bucket listRemove from bucket list
    • Nov 7, 2023, 7:23 PM
    • 🌙 15 °C
    • Altitude: 9 m
    • PortugalPasseios Ria Formosa37°1’32” N  7°50’49” W
    Day 10

Weer terug naar Olhao

November 7, 2023 in Portugal ⋅ 🌙 15 °C

Met de boot van 13.00 uur weer terug naar Olhao. Maar niet voordat we weer een terrasje op het strand gemaakt hadden. Wat is dat onwaarschijnlijk mooi. Vlak bij de haven zitten elke dag de oudere mannen die niet meer werken uit te kijken over de vissersboten, meestal praten ze niet eens en zitten niet dicht bij elkaar. Hoe kijken ze naar die jonge mannen die terug komen van de visvangst, of werkzaamheden aan netten en boot uitvoeren? Met weemoed of met mooie herinneringen? In ieder geval hebben ze elke dag een doel om naar toe te gaan.
    Lekker gedoucht en met een schone was keer ik weer terug naar mijn Octobus die gelukkig ongeschonden op zijn plekje staat. Met in mijn hoofd de prachtige beelden van de afgelopen twee dagen op Culatra.
    Mijn bedje op Culatra is nog opgemaakt want binnenkort ga ik daar weer voor een dagje naartoe!

See translation

Traveler  Mooi plekje daar!

11/7/23ReplyTranslate

Traveler  O wow zeg

11/8/23Reply

Traveler  Wel weer even wennen om tegen zo,n graffiti gebouw aan te kijken, na Culatra, maar alles op zijn tijd, nog steeds fijn dat je daar mag staan

11/8/23Reply

Traveler  Ja mooi is anders, maar je staat er wel okay

4 more comments
    6 likes