• Laatste dag

26 Şubat 2024, Ispanya ⋅ 🌬 15 °C

Dit is het verhaal van die olifant met die grote snuit.............
    Vanmorgen bijtijds vertrokken naar de haven in Tanger Med. Nog even tanken om de laatste Dirhams op te maken. En toen kon het hele spel van inchecken en controleren beginnen.
    De tickets, de paspoorten, en een hele rij auto's die gescand wordt door een vrachtwagen, die langs de rij auto's rijdt, met een soort grote haak die over de auto's heen gaat (4,65 m hoog) waarmee de auto's gescand worden. De passagiers moeten uit de auto stappen en verderop wachten. Er gaat ook nog een agent met een hond langs de auto's.
    En dan mogen we doorrijden tot de boot.
    Op de boot zetten ze blokken tegen de voorwielen want er staat een stevig windje.
    In de salon zitten we voor het laatst als groep bij elkaar en nemen afscheid van elkaar. Dat vind ik altijd moeilijk, ik houd niet van afscheid nemen 🥲
    En nu sta ik alleen op een camperplaats in Tarifa wat ook wel weer lekker is, maar vreemd.
    Dit was het Marokko-avontuur waar ik een beetje sceptisch aan begon, maar waar ik enorm van genoten heb. Een prachtige reis om op terug te kijken ❤️
    Okumaya devam et