• Eerste reisdag

9 dicembre 2024, Olanda ⋅ 🌬 5 °C

Vanmorgen met de boot van 08.00 uur vertrokken, samen met Max mijn opblaasbare reismaatje. Vorige reis ben ik bijna van de weg gereden door een auto met twee ongure types, zogenaamd omdat er iets aan de hand was met mijn busje. Gelukkig goed afgelopen omdat ik er niet intrapte. Ze blijken het vooral gemunt te hebben op mensen die alleen reizen. Als je uitstapt dan stapt één van de twee aan de bijrijderskant naar binnen. Van een afstandje lijkt het nu net of ik niet alleen reis. Het voelt wel gezellig met Max naast me, hij is heeeeeeeeeeel rustig, rookt niet, drinkt niet, wat wil een mens nog meer? En een lol dat ik al gehad heb om m op te tuigen, alleen het opblazen was wel a hell of a blowjob 😂🤣😂
    Voordat ik op reis ga natuurlijk eerst even langs mijn moeder die in Ede woont. Fijn om haar weer te zien en te zien dat het goed met haar gaat, zij heeft er nog echt zin in met haar 97 jaar ❤️
    Ook nog even langs de dealer van mijn electrische vouwfietsje voor een nieuwe standaard en fietstassen. Ik ben nu helemaal klaar om op weg te gaan.
    Het fietsje staat gezellig naast mijn bed en Max slaapt voorin. We staan geparkeerd in een straat in Harmelen.
    Vandaag was een welbestede dag!
    Leggi altro