• Ik ben verliefd

December 23, 2024 in Spain ⋅ 🌙 14 °C

Ja zeker, vandaag verliefd geworden op deze omgeving, wat is het hier mooi en nog vrij onbedorven. Je ziet hier wel vakantie-appartementen, maar geen torenhoge gebouwen langs een boulevard. De huizen worden tegen de berg opgebouwd zoals het in Spanje gebruikelijk is. Alhoewel als je de berg dan weg zou denken heb je ook torenhoge gebouwen 😂, het decor doet veel. Vandaag door het natuurpark Gabo de Gata gereden, wat een pracht! Het ene moment ziet het er droog en woestijnachtig uit, het andere moment woeste bergen en daarna mooie baaien omringd door bergen.
    Onderweg boodschappen gedaan want met kerst is waarschijnlijk alles dicht en ik wil voor een paar dagen eten bij me hebben. In de supermarkt voel je de stress van de kerstinkopen al. Mensen lopen met winkelwagens met een grote kop er op door de winkel, gelukkig hoef ik dat niet te doen. Maar toch heb ik me er een beetje door laten beïnvloeden. Ineens had ik toch zalm in mijn karretje liggen en heerlijk broodbeleg, lekkere broodjes, yoghurtdrink. Kortom allemaal dingen die ik normaal niet koop. Bij de auto gekomen paste het gelukkig allemaal net in de koelbox. Het plan was eigenlijk om bij een baai te gaan staan en daar te blijven slapen, maar dan kon ik morgen mijn zonnepaneel niet buiten laten als ik weg ging en dan kon de koelbox met al die lekkere dingen niet aan blijven staan, luxe problemen dus.
    Uiteindelijk ben ik toch op een camping beland voor 2 nachten. Morgen ga ik op het fietsje proberen een route te doen, viel wel mee 16 km maar, tot ik bedacht dat ik ook nog terug moet, 32 km dus....... Ik ben benieuwd hoe en of mijn fietsje het doet in dit gebied.
    Vandaag voor het eerst de sandalen aan en geen trui meer aan, alleen t-shirt met lange mouwen. Het begint me steeds beter te bevallen, misschien morgen de zomerkleren maar eens opzoeken?