Home sweet home

Na een reis van 37 uur, 6 treinen, 2 bussen en een veerboot, ben ik weer thuis. Direct de kachel aan want het zal wel even duren voordat het huis doorgewarmd is. Nu thee zetten en even helemaal niets.Read more
TravelerKoud maar heerlijk♥️
Traveler😃
TravelerGelukkig een voorspoedige reis gehad, geweldig dat het zo kan en snel , hoe lang blijf je in Nederland , dacht dat je voor 2 weken ging ?
TravelerJa 2 weken Filmfestival, maar ik pas op een huis voor 4 weken. Daarna weer terug naar het zonnetje 😃
TravelerBijna twee etmaal onderweg, wat een reis! En ja, je zal Franco zijn kookkunsten wel missen… Hoop dat Max in zijn eentje nu een beetje op druk blijft, arme man 😩😂
TravelerNou de spanning is er bij Max al aardig af 😂 Ja dat heerlijke eten mis ik zeker, maar ben hier op Texel al aardig verwend door vriendinnen. Heb nog niet zelf gekookt 😃
TravelerNa 43 dagen weer op Texel, maar geen rust begrijp ik… Wens je een fijne tijd in ons kikkerlandje
TravelerThnx 😃